تاثیر اسانس گیاهان آویشن، بومادران، سیر و کاکوتی بر عملکرد جوجه های گوشتی

Authorsسیدمحمد حسینی,سید حسن حسینیان بیلندی,محسن مجتهدی,مسلم باشتنی,یدالله قیصری
Conference Titleاولین همایش ملی افزودنی های خوراک دام و طیور
Holding Date of Conference۲۰۲۱-۰۶-۰۹
Event Placeبیرجند
Page number۰-۰
PresentationPOSTER
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

اسانس گیاهان دارویی به عنوان ترکیبات جایگزین آنتی¬بیوتیک¬ها در جیره طیور مورد توجه هستند. اسانس¬ها یا روغن¬¬های فرار گیاهی که به عنوان ترکیبات موثره گیاهان شناخته می¬شوند، عامل اصلی بوی گیاه می¬باشند. اجزای اصلی اسانس گیاهان شامل ترکیبات اکسیژن¬دار، الکل¬ها، استرها، آلدئیدها، کتون¬ها، فنول¬ها، ترپن¬ها و درصد کمی ترکیبات غیر فرار مانند پارافین-ها و واکس¬ها می¬باشد.

Paper URL

tags: اسانس، آویشن، بومادران، سیر، کاکوتی، عملکرد