پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۳۲ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱سنتز نانومیله های کادمیوم – سیستئین به عنوان حسگرهای اختصاصی و حساس آهن (III) در طیف سنجی فلوئورسانسرامین بروجردیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۹ شهریور ۱۳۹۴
۲بررسی فیتوشیمیایی و کمی سازی برخی از ترکیبات موثر گیاه مخلصه با بکارگیری روشهای جداسازی و کمومتریکسملکه ایرانمنش پاریزیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۴ آذر ۱۳۹۴
۳شناسایی و کمی سازی دسته ای از عوامل موثر گیاه ماریتعیغال بومی منطقه کازرون با بکارگیری روشهای جداسازی کمومتریکسزینب رستمیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۲ دی ۱۳۹۴
۴حذف رنگ های سنتزی نانو کامپوزیت مغناطیسی کائولن و بهینه سازی پارامترهای موثر با روشهای کمومتریکس چند متغیرهعلیرضا عباس زاده شعبجرهکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۲ تیر ۱۳۹۵
۵بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات شیمیایی اسانس گونه گیاهیhysalis Alkekengi L اندازه گیری برخی یون های فلزی در اندام هوایی و خاک اطراف ریشهفاطمه دانشفرکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۷ بهمن ۱۳۹۵
۶شناسایی و مطالعه فیتوشیمیایی ترکیبات موثر و بررسی امکان سنتز نانوذرات با میوه درخت کونار بومی استان فارسبتول روستائیکارشناسی ارشداستاد راهنما۳۰ شهریور ۱۳۹۶
۷مطالعه فیتوشیمیایی و بررسی امکان کمی سازی برخی ترکیبات موثره گیاه چویلراضیه شیخی قلعه سردیکارشناسی ارشداستاد راهنما۳۰ آبان ۱۳۹۶
۸سنتز و بکارگیری نانو کامپوزیت مغناطیسی گرافن اکساید کاهش یافته – اکسید کبالت برای تعیین برخی از رنگدانه ها و بهینه سازی پارامترها با روش های بهینه سازی چند متغیرهمجید ایرانیکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۸ دی ۱۳۹۷
۹تعیین هیدروکربن های آروماتیک با بکارگیری چارچوب های آلی – فلزی نانو متخلخل و بهینه سازی پارامترها با روش های طراحی آزمایشمریم قالیبافانکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۰ بهمن ۱۳۹۷
۱۰کاربرد روش ریز استخراج مایع - مایع بر پایه حلال سوپرامولکول برای جداسازی و اندازه گیری برخی ویتامین ها در نمونه های غذایی و بیولوژیکیمبینا معمارباشی اولکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۸ شهریور ۱۳۹۸
۱۱مطالعه خصوصیات فیتوشیمیایی گل محمدی (Rosa damascene Mill) و اندازه گیری برخی از اسیدهای آمینه موجود در عصاره گیاهفائزه فرخیکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۱ شهریور ۱۳۹۸
۱۲کاربرد نانو جاذب مغناطیسی 2- آمینو تیوفنول برای جداسازی و اندازه گیری فنول و برخی مشتقات آن و بهینه سازی چند متغیرهفرزانه چهاردهیکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۹ آبان ۱۳۹۸
۱۳پیش تغلیظ و تعیین برخی اسیدهای آلی با به کارگیری چارچوب های نانو متخلخل ایمیدازولات زئولیتی و بهینه سازی پارامترها با روش های چند متغیّرهسحر ساسانیانکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۶ آذر ۱۳۹۸
۱۴سنتز و بکارگیری کربن دات ها به عنوان حسگر فلورسانس برای شناسایی و اندازه گیری برخی فلزات سنگین و آنیون های معدنی در نمونه های آبی و غذاییمسعود قربانیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۵ بهمن ۱۳۹۸
۱۵بررسی خاصیت فتوکاتالیزوری چارچوب‌های فلز-آلی برپایه فسفونیک اسید در نور خورشید برای حذف آلاینده های آبسعیده دژبخش پورکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۷ بهمن ۱۳۹۸
۱۶کاربرد نانو ذرات کیتوسان مغناطیسی عامل دار شده و طراحی آزمایش برای جداسازی، اندازه گیری و بهینه سازی مقادیر ناچیز برخی نگهدارنده ها در نمونه های غذایی، آرایشی و بهداشتیمهدیه قربانیکارشناسی ارشداستاد راهنما۳۰ شهریور ۱۳۹۹
۱۷سنتز و کاربرد نانوجاذب بر پایه پلی اکسومتال ها برای پیش تغلیظ و اندازه گیری کینولین و فنانترن و بهینه سازی چند متغیرهمژده چهکندیکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۶ مهر ۱۳۹۹
۱۸کاربرد روش ریز استخراج مایع- مایع بر پایه فروفلویید متشکل از نانوذرات فریت کبالت (CoFe2O4) برای اندازه گیری اوریک اسید و آسکوربیک اسید در نمونه های غذایی و بیولوژیکیحسین دادرس مقدمکارشناسی ارشداستاد راهنما۳۰ مرداد ۱۴۰۰
۱۹نقاط کوانتومی گرافن دوپ شده با خاصیت فلوئورسانی بسیار بالا به عنوان یک حسگر سبز و مقرون به صرفه برای اندازه گیری آسکوربیک و هیومیک اسیدسیدمهدی نوربخش شهریکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۰ شهریور ۱۴۰۰
۲۰آماده سازی و کاربرد باکتری مغناطیسی شده بعنوان یک جاذب زیستی جدید برای پیش تغلیظ و اندازه گیری برخی از ترکیبات فنولی در نمونه های غذایی و آرایشی و بهداشتیسهیلا ارغوانیکارشناسی ارشداستاد راهنما۳۰ شهریور ۱۴۰۰