۱ | سنتز نانومیله های کادمیوم – سیستئین به عنوان حسگرهای اختصاصی و حساس آهن (III) در طیف سنجی فلوئورسانس | رامین بروجردی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۹ شهریور ۱۳۹۴ |
۲ | بررسی فیتوشیمیایی و کمی سازی برخی از ترکیبات موثر گیاه مخلصه با بکارگیری روشهای جداسازی و کمومتریکس | ملکه ایرانمنش پاریزی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۴ آذر ۱۳۹۴ |
۳ | شناسایی و کمی سازی دسته ای از عوامل موثر گیاه ماریتعیغال بومی منطقه کازرون با بکارگیری روشهای جداسازی کمومتریکس | زینب رستمی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۲ دی ۱۳۹۴ |
۴ | حذف رنگ های سنتزی نانو کامپوزیت مغناطیسی کائولن و بهینه سازی پارامترهای موثر با روشهای کمومتریکس چند متغیره | علیرضا عباس زاده شعبجره | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۰۲ تیر ۱۳۹۵ |
۵ | بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات شیمیایی اسانس گونه گیاهیhysalis Alkekengi L اندازه گیری برخی یون های فلزی در اندام هوایی و خاک اطراف ریشه | فاطمه دانشفر | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ |
۶ | شناسایی و مطالعه فیتوشیمیایی ترکیبات موثر و بررسی امکان سنتز نانوذرات با میوه درخت کونار بومی استان فارس | بتول روستائی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ |
۷ | مطالعه فیتوشیمیایی و بررسی امکان کمی سازی برخی ترکیبات موثره گیاه چویل | راضیه شیخی قلعه سردی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۳۰ آبان ۱۳۹۶ |
۸ | سنتز و بکارگیری نانو کامپوزیت مغناطیسی گرافن اکساید کاهش یافته – اکسید کبالت برای تعیین برخی از رنگدانه ها و بهینه سازی پارامترها با روش های بهینه سازی چند متغیره | مجید ایرانی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۸ دی ۱۳۹۷ |
۹ | تعیین هیدروکربن های آروماتیک با بکارگیری چارچوب های آلی – فلزی نانو متخلخل و بهینه سازی پارامترها با روش های طراحی آزمایش | مریم قالیبافان | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ |
۱۰ | کاربرد روش ریز استخراج مایع - مایع بر پایه حلال سوپرامولکول برای جداسازی و اندازه گیری برخی ویتامین ها در نمونه های غذایی و بیولوژیکی | مبینا معمارباشی اول | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ |
۱۱ | مطالعه خصوصیات فیتوشیمیایی گل محمدی (Rosa damascene Mill) و اندازه گیری برخی از اسیدهای آمینه موجود در عصاره گیاه | فائزه فرخی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ |
۱۲ | کاربرد نانو جاذب مغناطیسی 2- آمینو تیوفنول برای جداسازی و اندازه گیری فنول و برخی مشتقات آن و بهینه سازی چند متغیره | فرزانه چهاردهی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۹ آبان ۱۳۹۸ |
۱۳ | پیش تغلیظ و تعیین برخی اسیدهای آلی با به کارگیری چارچوب های نانو متخلخل ایمیدازولات زئولیتی و بهینه سازی پارامترها با روش های چند متغیّره | سحر ساسانیان | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۰۶ آذر ۱۳۹۸ |
۱۴ | سنتز و بکارگیری کربن دات ها به عنوان حسگر فلورسانس برای شناسایی و اندازه گیری برخی فلزات سنگین و آنیون های معدنی در نمونه های آبی و غذایی | مسعود قربانی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ |
۱۵ | بررسی خاصیت فتوکاتالیزوری چارچوبهای فلز-آلی برپایه فسفونیک اسید در نور خورشید برای حذف آلاینده های آب | سعیده دژبخش پور | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ |
۱۶ | کاربرد نانو ذرات کیتوسان مغناطیسی عامل دار شده و طراحی آزمایش برای جداسازی، اندازه گیری و بهینه سازی مقادیر ناچیز برخی نگهدارنده ها در نمونه های غذایی، آرایشی و بهداشتی | مهدیه قربانی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ |
۱۷ | سنتز و کاربرد نانوجاذب بر پایه پلی اکسومتال ها برای پیش تغلیظ و اندازه گیری کینولین و فنانترن و بهینه سازی چند متغیره | مژده چهکندی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۶ مهر ۱۳۹۹ |
۱۸ | کاربرد روش ریز استخراج مایع- مایع بر پایه فروفلویید متشکل از نانوذرات فریت کبالت (CoFe2O4) برای اندازه گیری اوریک اسید و آسکوربیک اسید در نمونه های غذایی و بیولوژیکی | حسین دادرس مقدم | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ |
۱۹ | نقاط کوانتومی گرافن دوپ شده با خاصیت فلوئورسانی بسیار بالا به عنوان یک حسگر سبز و مقرون به صرفه برای اندازه گیری آسکوربیک و هیومیک اسید | سیدمهدی نوربخش شهری | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ |
۲۰ | آماده سازی و کاربرد باکتری مغناطیسی شده بعنوان یک جاذب زیستی جدید برای پیش تغلیظ و اندازه گیری برخی از ترکیبات فنولی در نمونه های غذایی و آرایشی و بهداشتی | سهیلا ارغوانی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ |