Papers in Conferences
# | Paper Title | Authors | Conference Title | Holding Date of Conference |
---|---|---|---|---|
1 | تاثیر تیمارهای شیمیایی پس از برداشت بر افزایش ماندگاری و کیفیت گل بریده نرگس | فرید مرادی نژاد,نسیم صفری,سیده فاطمه نظری,مهدی خیاط | اولین همایش ملی فیزیولوژی پس از برداشت | 2013-01-30 |
2 | بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای با استفاده از تیمارهای شیمیایی | فرید مرادی نژاد,سیده فاطمه نظری,نسیم صفری,مهدی خیاط | اولین همایش ملی فیزیولوژی پس از برداشت | 2013-01-30 |
3 | Quality improvment and shelf life extension of fresh seedless barberry a medicinal fruit | فرید مرادی نژاد,داود عطائی چرمی,مهدی خیاط | دومین کنگره ملی گیاهان دارویی | 2013-05-15 |
4 | Influence of vacuum packaging and different storage conditions on quality and ascorbic acid of fresh seedless barberry fruit | Mehdi Khayyat | دومین کنگره ملی گیاهان دارویی | 2013-05-15 |
5 | Germination response of pomegranate seeds to potassium nitrate sulfuric acid and hot water pretreatments | Mehdi Khayyat | دومین کنگره ملی گیاهان دارویی | 2013-05-15 |
6 | بررسی تغییرات شیمیایی و کیفی عناب در طی رسیدگی میوه | فرید مرادی نژاد,فاطمه ستایش,سهراب محمودی,مهدی خیاط | سومین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی | 2014-05-07 |
7 | تغییرات میزان آنتوسیانین میوه تازه زرشک بی دانه در طی نمو و رسیدگی | فرید مرادی نژاد,زهرا مرکی,مهدی خیاط | سومین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی | 2014-05-07 |
8 | ارزیابی مقاومت به تنش قلیائیت در گیاه نعناع فلفلی با استفاده از خصوصیات اکوفیزیولوژیکی | فرید مرادی نژاد,سجادی نیا عبدالرضا,مهدی خیاط | سومین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی | 2014-05-07 |
9 | تاثیر غلظت های مختلف نیترات و آمونیوم بر رشد، شاخص کلروفیل و میزان فلورسانس کلروفیل در گیاه نعناع فلفلی | فرید مرادی نژاد,سجادی نیا عبدالرضا,مهدی خیاط | سومین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی | 2014-05-07 |
10 | بررسی برخی صفات فیزیولوژیکی گیاه مرزه تحت شرایط تنش بور | فرید مرادی نژاد,سهیلا حاجی زادگان,محمدحسن سیاری زهان,مهدی خیاط | اولین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات و سومین همایش علوم و تکنولوژی | 2014-08-26 |
11 | پاسخ جوانه زنی بذور مرزه به شرایط تنش بور | فرید مرادی نژاد,سهیلا حاجی زادگان,محمدحسن سیاری زهان,مهدی خیاط | اولین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات و سومین همایش علوم و تکنولوژی | 2014-08-26 |
12 | بررسی pH محلول غذائی بر شاخص کلروفیل، فلورسانس کلروفیل و کارایی فتوسنتزی در گیاه شاه اسپرم | فرید مرادی نژاد,سجادی نیا عبدالرضا,مهدی خیاط | سومین کنگره ملی هیدروپونیک و تولیدات گلخانه ای | 2014-09-09 |
13 | تاثیر محلول پاشی اسید هومیک بر صفات رشدی و فیزیولوژیکی گیاه شاه اسپرم | فرید مرادی نژاد,مهدی خیاط,سجادی نیا عبدالرضا | سومین کنگره ملی هیدروپونیک و تولیدات گلخانه ای | 2014-09-09 |
14 | بررسی اثر نیترات پتاسیم و سرمادهی مرطوب بر جوانه زنی بذر گیاه دارویی مریم نخودی | رسول سعادتی مقدم,مهدی خیاط,سهیل پارسا,مهدی جهانی,فرید مرادی نژاد | سومین همایش ملی پژوهش های محیط زیست و کشاورزی ایران | 2015-07-13 |
15 | اثر کاربرد نیتریک اکسید و پوشش سولفان بر میزان آنتوسیانین و خصوصیات کیفی میوه انار رقم شیشه کب | فرید مرادی نژاد,فاطمه رنجبری,مهدی خیاط | دومین همایش ملی گیاهان دارویی و داروهای گیاهی | 2016-06-02 |
16 | تاثیر کیسه کردن قبل از برداشت بر برخی خصوصیات شیمیایی میوه انار | فرید مرادی نژاد,فرزانه حامدی سرکمی,مهدی خیاط | دومین همایش ملی گیاهان دارویی و داروهای گیاهی | 2016-06-02 |
17 | افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی و بهبود رنگ آریل میوه انار با کاربرد پس از برداشت نیتریک اکسید | فرید مرادی نژاد,فاطمه رنجبری,مهدی خیاط | اولین همایش ملی و اولین همایش بین المللی علوم محیط زیست، کشاورزی و منابع طبیعی | 2016-12-17 |
18 | اثر کاربرد پس از برداشت املاح کلسیم بر خصوصیات کمی و کیفی میوه عناب | مهدی قسمتی,فرید مرادی نژاد,مهدی خیاط | کنفرانس بین المللی کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی هزاره سوم | 2017-05-22 |
19 | ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکی میوه عناب تحت تاثیر کاربرد نمکهای مختلف کلسیمی | فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی,مهدی خیاط | کنفرانس بین المللی کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی هزاره سوم | 2017-05-22 |
20 | اثرتیمارهای آب گرم، شوک دی اکسید کربن و نیتروژن بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه عناب | فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی,مهدی خیاط | نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران | 2017-09-04 |
Showing 1-20 of 32 items.