| نویسندگان | رضا فلاح,رضا خونیکی,احسان قلی پور,مرضیه تیموری مقدم |
| همایش | دهمین همایش مهندسی و فیزیک پلاسمای ایران |
| تاریخ برگزاری همایش | 2023-07-12 |
| محل برگزاری همایش | دانشگاه تهران |
| شماره صفحات | 0-0 |
| نوع ارائه | پوستر |
| سطح همایش | داخلی |
چکیده مقاله
در این مقاله، به منظور بررسی اثر پلاسمای سرد بر کیفیت میکروبی آب زرشک، از تخلیه سد دی الکتریک جهت ایجاد پلاسمای سرد هوا و نیتروژن
استفاده شد. آب زرشک در طی سه زمان 7 ،2و 10دقیقه تحت تابش پلاسمای سرد قرار گرفت و تاثیر مدت زمان تابش و نوع گاز مورد استفاده بر
میزان ،pHشمارش میکروبی قارچ آسپرژیلوس نایجر، باکتریهای اسید لاکتیک و مقاوم به اسید بررسی شد و با نتایج حاصل از نمونه شاهد مقایسه
گردید. نتایج نشان میدهد کیفیت میکروبی نمونههای آب زرشک تیمار شده با پلاسمای سرد به مراتب پایینتر از نمونه شاهد بوده و پلاسمای سرد
نیتروژن با زمان برهمکنش 10دقیقه نسبت به پلاسمای هوا، تاثیر بیشتری در کاهش بار میکروبی آب زرشک دارد.
لینک ثابت مقاله