CV


HOMAYOUN FARHANGFAR

HOMAYOUN FARHANGFAR

Professor

Faculty: Agriculture

Department: Animal Sciences

Degree: Ph.D

Birth Year: 1967

CV
HOMAYOUN FARHANGFAR

Professor HOMAYOUN FARHANGFAR

Faculty: Agriculture - Department: Animal Sciences Degree: Ph.D | Birth Year: 1967 |

ارزیابی ارزش غذایی سیلاژ خوراک مخلوط حاوی مقادیر مختلف چغندر علوفه ای

Authorsسید همایون فرهنگ فر,رضا خداوردی,محمدحسن فتحی نسری,حسن فضائلی
Conference Titleدهمین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی علوم دامی ایران
Holding Date of Conference2023-08-30
Event Placeکرج
Page number0-0
PresentationPOSTER
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

ستفاده از گونههای زراعی مقاوم به تنشهای محیطی نظیر چغندر علوفهای، در شرایط کمآبی اجتنابناپذیر است. یکی از چالشهای موجود در فرآیند سیلو در این گونه محصوالت، جاری شدن شیرابه است. فناوری سیالژ خوراک مخلوط که در آن، اقالم مرطوب و خشک جیره، بهطور یکجا و با هم سیلو میشوند، در کاهش این ضایعات مؤثر بوده است. تحقیق حاضر، با هدف ارزیابی ارزش غذایی سیالژ خوراک مخلوط حاوی سطوح مختلف چغندر علوفهای اجرا گردید. دو جیرهی برّهی پرواری، حاوی دو سطح 25 و 35 درصد چغندر علوفهای )برحسب مادّهی خشک(، به صورت خوراک مخلوط بهمدّت 60 روز سیلو شدند و مورد ارزیابی قرار گرفتند. خصوصیّات تخمیری و آزمون پایداری هوازی بهطور معنیداری، تحت اثر تیمار و زمان قرار گرفتند. افزایش سطح چغندر علوفهای سبب کاهش pH و افزایش الیاف نامحلول در شویندهی خنثی گردید. سیالژ خوراک مخلوط حاوی 25 درصد چغندر علوفهای، ویژگیهای تخمیری و پایداری هوازی مطلوبتری را نسبت به سطح 35 درصد ایجاد مینماید.

Paper URL