رزومه


همایون فرهنگ فر

همایون فرهنگ فر

استاد

دانشکده: کشاورزی

گروه: علوم دامی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

سال تولد: ۱۳۴۶

رزومه
همایون فرهنگ فر

استاد همایون فرهنگ فر

دانشکده: کشاورزی - گروه: علوم دامی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی | سال تولد: ۱۳۴۶ |

اثر استفاده از سطوح مختلف پودر دارچین و روغن ماهی بر پارامترهای بیوشیمیائی خون در جوجه های گوشتی

نویسندگاننظر افضلی,زینب مرادی قلی,آرش امیدی ,سید همایون فرهنگ فر
همایشچهارمین کنگره علوم دامی ایران
تاریخ برگزاری همایش2010-09-20
محل برگزاری همایشتهران
شماره صفحات397-398
نوع ارائهپوستر
سطح همایشداخلی