اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی

نویسندگانسید همایون فرهنگ فر,قاسم طحان,محمدحسن فتحی نسری,احمد ریاسی,بهگر مهدی
نشریهپژوهشهای علوم دامی ایران
شماره صفحات۴۲۲-۴۳۴
شماره سریال۴
شماره مجلد۳
نوع مقالهFull Paper
تاریخ انتشار۲۰۱۲
رتبه نشریهعلمی - پژوهشی
نوع نشریهچاپی
کشور محل چاپایران
نمایه نشریهisc

چکیده مقاله