رزومه


همایون فرهنگ فر

همایون فرهنگ فر

استاد

دانشکده: کشاورزی

گروه: علوم دامی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

سال تولد: ۱۳۴۶

رزومه
همایون فرهنگ فر

استاد همایون فرهنگ فر

دانشکده: کشاورزی - گروه: علوم دامی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی | سال تولد: ۱۳۴۶ |

اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی

نویسندگانسیدمحمد حسینی,مهدی ناقوس,سید همایون فرهنگ فر
نشریهپژوهش های زعفران
شماره صفحات210-218
شماره سریال۱۱
نوع مقالهFull Paper
تاریخ انتشار۲۰۱۵
رتبه نشریهISI
نوع نشریهچاپی
کشور محل چاپایران
نمایه نشریهisc

چکیده مقاله