| ۱ | تست الکل شیر گاو و عوامل موثر بر آن | محمدحسن فتحی نسری,حمید رضا امینی,بهداد خالقی عباس آبادی,یدالله جبالبارزی هوکردی | چهارمین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی | 2024-12-18 |
| ۲ | ارزیابی ارزش غذایی سیلاژ خوراک مخلوط حاوی مقادیر مختلف چغندر علوفه ای | سید همایون فرهنگ فر,رضا خداوردی,محمدحسن فتحی نسری,حسن فضائلی | دهمین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی علوم دامی ایران | 2023-08-30 |
| ۳ | بررسی اثر سیلاژ خوراک مخلوط حاوی چغندر علوفه ای بر عملکرد و فراسنجه های خونی برّه های پرواری نر افشار | سید همایون فرهنگ فر,رضا خداوردی,محمدحسن فتحی نسری,حسن فضائلی | دهمین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی علوم دامی ایران | 2023-08-30 |
| ۴ | تعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنولی و فراسنجه های تولید گاز برون تنی برگ بید، چنار و سپیدار | سید همایون فرهنگ فر,محمدعلی بهروزی,محمدحسن فتحی نسری,نوید قوی پنجه | یازدهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی علوم دامی ایران | 2025-09-17 |
| ۵ | اثر پوست انار بر تولید متان و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برون تنی | سید همایون فرهنگ فر,فاطمه خسروی,محمدحسن فتحی نسری,علیرضا وکیلی,سید جلال مدرسی,کوروش کیانفرد | یازدهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی علوم دامی ایران | 2025-09-17 |
| ۶ | مقایسه اثر روغن انار، روغن بذرک و یونوفر موننزین بر قابلیت هضم شکمبه ای و تولید متان در شرایط برون تنی در گاو و شتر | سید همایون فرهنگ فر,فاطمه خسروی,محمدحسن فتحی نسری,علیرضا وکیلی,سید جلال مدرسی,کوروش کیانفرد | یازدهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی علوم دامی ایران | 2025-09-17 |
| ۷ | اثر تغذیه گلبرگ زعفران بر تولید، ترکیب شیر و وضعیت آنتی اکسیدانی بزهای شیری سانن | سید همایون فرهنگ فر,سهیلا ابراهیمی,محمدحسن فتحی نسری | چهارمین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی | 2024-12-18 |
| ۸ | بررسی عملکرد رشد جوجه های گوشتی سویه آرین تغذیه شده با پودر آب پنیر و گلوتن ذرت | محمدحسن فتحی نسری,حسن عزیزآبادی,سیدمحمد حسینی,زهرا تهامی,محمدباقر منتظرتربتی | چهارمین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی | 2024-12-18 |
| ۹ | اثر تغذیه گلبرگ زعفران بر ترکیب شیمیایی و رنگ گوشت بره های پرواری | محمدحسن فتحی نسری,سهیلا ابراهیمی,سید همایون فرهنگ فر | سومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی | 2023-02-15 |
| ۱۰ | اثر تغذیه مکمّل بربرین در پیرامون زایش بر تغییرات محور سوماتوتروپیک بزهای شیری | محمدحسن فتحی نسری,نوید قوی پنجه,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی | سومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی | 2023-02-15 |
| ۱۱ | اثر تغذیه مکمّل بربرین در پیرامون زایش بر تولید، ترکیب و سیمای اسیدهای چرب آغوز بزهای سانن | محمدحسن فتحی نسری,نوید قوی پنجه,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی | سومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی | 2023-02-15 |
| ۱۲ | بررسی ارزش غذایی گلبرگ زعفران به روش های درون کیسه ای و تولید گاز | سید همایون فرهنگ فر,سهیلا ابراهیمی,محمدحسن فتحی نسری | ششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان | 2022-10-19 |
| ۱۳ | اثر گلبرگ زعفران بر جمعیت پروتوزوآ و قابلیت هضم به روش تکنیک تولید گاز | محمدحسن فتحی نسری,سهیلا ابراهیمی,سیدمرتضی وقارسیدین | ششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان | 2022-10-19 |
| ۱۴ | بهبود وضعیّت التهابی بزهای شیری سانن در پاسخ به استفاده از مکمّل بربرین در پیرامون زایش | محمدحسن فتحی نسری,نوید قوی پنجه,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی | ششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان | 2022-10-19 |
| ۱۵ | اثر جایگزینی خارشتر با یونجه خشک جیره بر وضعیّت سامانه ی آنتیاکسیدانی خون شترهای پرواری | محمدحسن فتحی نسری,نوید قوی پنجه,سید همایون فرهنگ فر,مجتبی افشین,سجاد خراشادی | ششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان | 2022-10-19 |
| ۱۶ | ارزیابی گونه مرتعی اشنان و یونجه در تغذیه شتر به روش های آزمایشگاهی، درون کیسه ای و درون تنی | سید همایون فرهنگ فر,سید احمد حسینی,محمدحسن فتحی نسری,مسعود دیدارخواه | سومین کنگره ملی شتر ایران | 2022-05-10 |