CV


Seyyed ehsan Ghiasi

Seyyed ehsan Ghiasi

Associate Professor

Faculty: Agriculture

Department: Animal Sciences

Degree: Ph.D

CV
Seyyed ehsan Ghiasi

Associate Professor Seyyed ehsan Ghiasi

Faculty: Agriculture - Department: Animal Sciences Degree: Ph.D |

My affiliation

گروه علوم دامی- دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند - بیرجند - ایران

گروه پژوهشی تنش های محیطی در علوم دامی - دانشکده کشاورزی- دانشگاه بیرجند - بیرجند - ایران

نمایش بیشتر

بررسی تغییرات شاخصهای ریخت شناسی روده و گوارشپذیری مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با دانه فرآوری شده کینوا

Authorsسید جواد حسینی واشان,عاطفه نوکندی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی
Conference Titleپنجمین کنگره ملی علوم پایه دامپزشکی
Holding Date of Conference2020-11-11
Event Placeکرمان
Page number0-0
PresentationPOSTER
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

هدف از این تحقیق بررسی استفاده از سطوح مختلف دانه شسته و پوستکنده کینوا بر ریختشناسی روده در جوجههای گوشتی بود. در این آزمایش از تعداد 280 قطعه جوجه یکروزه نر سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 7 تیمار و 4 تکرار و 10 قطعه در هر تکرار استفاده شد. گروههای آزمایشی شامل گروه شاهد )فاقد کینوا(، سه گروه تغذیهشده با سطوح 4 ، 8 و 12 درصد دانه شسته کینوا و سه گروه تغذیهشده با سطوح 4 ، 8 و 12 درصد دانه پوستکنده کینوا بودند. نتایج نشان داد که استفاده از دانه فرآوری شده کینوا در سطح 4 درصد سبب افزایش عمق کریپت و ارتفاع پرز میشود ) 05 / 0P< ( ولی تأثیری بر عرض پرزهای ژژنوم جوجههای گوشتی ندارد؛ افزودن دانه فرآوری شده کینوا به جیره جوجههای گوشتی در گوارشپذیری پروتئین و چربی تأثیری نداشت. بنابراین استفاده از کینوآ فرآوری شده تا سطح 12 درصد اثر منفی بر گوارشپذیری مواد مغذی نخواهد داشت و باعث بهبود ریخت شناسی ناحیه ژژنوم میشود.

Paper URL