CV


Seyyed Javad Hosseini-Vashan

Seyyed Javad Hosseini-Vashan

Associate Professor

Faculty: Agriculture

Department: Animal Sciences

Degree: Ph.D

CV
Seyyed Javad Hosseini-Vashan

Associate Professor Seyyed Javad Hosseini-Vashan

Faculty: Agriculture - Department: Animal Sciences Degree: Ph.D |

بی شاخص¬های عملکرد رشد و راندمان لاشه جوجه¬های گوشتی تغذیه شده با پودر قهوه سبز

Authorsسید جواد حسینی واشان,داود منوچهری,نظر افضلی,حسین نعیمی پوریونسی
Conference Titleنهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی علوم دامی ایران
Holding Date of Conference2021-09-15
Event Placeساری
Page number0-0
PresentationSPEECH
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

هدف این تحقیق بررسی اثر افزودن پودر قهوه سبز بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه گوشتی بود. برای این منظور تعداد 300 قطعه جوجه خروس یک روزه بطور تصادفی در 6 تیمار آزمایشی با 5 تکرار و 10 قطعه جوجه در هر تکرار توزیع شدند این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل سطوح صفر، 3/0، 6/0، 9/0، 2/1 و 5/1 درصد پودر قهوه سبز بود. داده¬های عملکرد رشد در دوره¬های آغازین (10-1 روزگی)، رشد (24-11 روزگی)، و پایانی (42-25 روزگی) رکورد برداری شدند و در 42 روزگی، دو قطعه پرنده از هر قفس انتخاب، کشتار و وزن نسبی اجزای لاشه تعیین شد. تحلیل داده‌ها نشان داد که افزودن پودر قهوه سبز در سطح 1.5 درصد سبب افزایش مصرف خوراک و کاهش وزن بدن جوجه‌ها گردید و ضریب تبدیل خوراک در سطح 3/0 درصد در مقایسه با شاهد کاهش یافت(05/0>P). افزودن پودر قهوه بر راندمان لاشه، وزن نسبی ران و سنگدان نداشت. استفاده از سطوح بالاتر پودر قهوه سبز باعث کاهش چربی بطنی و افزایش وزن نسبی بورس فابرسیوس و طحال شد (05/0>P). بنابراین افزودن پودر قهوه در سطح سه دهم درصد به جیره جوجه‌های گوشتی باعث بهبود ضریب تبدیل خوراک و در سطح 1.5 درصد باعث بهبود پاسخ ایمنی می شود.

Paper URL