CV


Seyyed Javad Hosseini-Vashan

Seyyed Javad Hosseini-Vashan

Associate Professor

Faculty: Agriculture

Department: Animal Sciences

Degree: Ph.D

CV
Seyyed Javad Hosseini-Vashan

Associate Professor Seyyed Javad Hosseini-Vashan

Faculty: Agriculture - Department: Animal Sciences Degree: Ph.D |

اثر سطوح مختلف کلسیم و فسفر بر صفات لاشه در جوجه گوشتی آرین

Authorsسید جواد حسینی واشان,اسما محمدی,علی حسین پیرای
Conference Titleششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان
Holding Date of Conference2022-10-19
Event Placeکرمان
Page number0-0
PresentationPOSTER
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

این مطالعه به منظور ارزیابی سطح مناسب کلسیم و فسفر بر صفات لاشه در جوجه¬های گوشتی آرین انجام شد. این طرح با 420 قطعه جوجه آرین در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار نسبت کلسیم و فسفر (توصیه شده آرین) شامل 88، 94، 100 و 102 درصد با 4 تیمار 7 تکرار و هر تکرار 15 قطعه جوجه گوشتی انجام شد. در پایان دوره آزمایش (42 روزگی) دو جوجه از هر تکرار انتخاب، توزین و کشتار شد. سپس وزن لاشه، بال و پشت، سینه، ران، قلب، پانکراس، کبد، طحال، بورس فابرسیوس و چربی بطنی اندازه¬گیری شد. به‌منظور تجزیه آماری داده¬ها از نرم‌افزار SAS استفاده ¬شد، روش آماری تجزیه واریانس یک‌طرفه است و P≤0.05 به‌عنوان سطح معنی‌دار در نظر گرفته شد و مقایسه میانگین‌ها با استفاده از آزمون آماری توکی کرامر انجام شد. نتایج نشان داد راندمان لاشه، وزن نسبی اندامهای لاشه شامل وزن نسبی سینه، ران، قلب، چربی بطنی تحت تاثیر سطوح مختلف کلسیم و فسفر در طول دوره پرورش قرار نگرفت.

Paper URL