Authors | سید جواد حسینی واشان,حسن کیهانی یزدی,شادی بلوریان,محسن افشاری |
---|---|
Conference Title | ششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان |
Holding Date of Conference | ۲۰۲۲-۱۰-۱۹ |
Event Place | کرمان |
Page number | ۰-۰ |
Presentation | POSTER |
Conference Level | Internal Conferences |
Abstract
این آزمایش به منظور بررسی اثرات مخلوط عصاره 5¬ گیاه دارویی بر اجزا لاشه و پاسخ ایمنی جوجه گوشتی انجام گردید. بدین منظور از 350 قطعه جوجهخروس یک روزه سویه راس 308 در یک طرح کاملاً تصادفی با 7 تیمار و 5 تکرار و 10پرنده در هر تکرار به مدت 42 روز استفاده شد. تیمارهای آزمایش به منظور بررسی و مقایسه ترکیبی عصاره های گیاهی پونه کوهی، نعنا فلفلی، آویشن، رزماری، رازیانه و زردچوبه دسته بندی و به میزان 600 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم خوراک به جیره افزوده شدند. در سن35 روزگی از هر تکرار یک پرنده انتخاب و خونگیری به عمل آمد و تیتر نیوکاسل و آنفولانزا به روش HI محاسبه گردید. در پایان آزمایش از هر تکرار یک قطعه پرنده کشتار و اجزا لاشه آن توزین و وزن نسبی آنها تعیین گردید. نتایج آزمایش نشان داد افزودن مخلوط عصاره های گیاهی به جیره ی جوجه های گوشتی تاثیر معنی داری بر وزن نسبی اجزا لاشه و پاسخ ایمنی علیه نیوکاسل و آنفولانزآ در مقایسه با تیمار شاهد نداشت.
tags: عصاره گیاهی – چربی بطنی- ایمنی - جوجه گوشتی