CV


Seyyed Javad Hosseini-Vashan

Seyyed Javad Hosseini-Vashan

Associate Professor

Faculty: Agriculture

Department: Animal Sciences

Degree: Ph.D

CV
Seyyed Javad Hosseini-Vashan

Associate Professor Seyyed Javad Hosseini-Vashan

Faculty: Agriculture - Department: Animal Sciences Degree: Ph.D |

اثر بر همکنش سطوح انرژی و تراکم جمعیت بر کیفیت گوشت در جوجه¬های گوشتی آرین

Authorsسید جواد حسینی واشان,کامران بهرامپور,نظر افضلی,محمد سالار معینی,کاظم یوسفی کلاریکلائی
Conference Titleششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان
Holding Date of Conference2022-10-19
Event Placeکرمان
Page number0-0
PresentationPOSTER
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

این آزمایش به منظور بررسی تاثیمطالعه اثرر سطوح مختلف انرژی و تراکم جمعیت بر صفات لاشه در جوجه¬های گوشتی آرین انجام شد. این طرح با 672 قطعه جوجه آرین در قالب طرح کاملا تصادفی با آرایش فاکتوریل 4×2 شامل دو سطح تراکم (12، 16 پرنده در مترمربع) و چهار سطح انرژی (1- سطح انرژی پیشنهادی کاتالوگ آرین، 2- سطح انرژی بالاتر پایانی2، 3- سطح انرژی 5/3 % بالاتر از کاتالوگ آرین و 4- سطح انرژی 5/3 % بالاتر از کاتالوگ آرین و پایانی 2 بالاتر) با 8 تیمار و 6 تکرار اجرا شد. در پایان دوره آزمایش (42 روزگی) دو جوجه از هر تکرار (پن) انتخاب، توزین و کشتار شد. نتایج نشان داد در تیمار 4 بطور معنی داری نسبت به تیمار 2 باعث کاهش ظرفیت نگهداری آب در گوشت گردید (05/0P<). اثرتراکم جمعیت بالای بر مقدار ظرفیت نگهداری آب، پی اچ، معنی دار نبود ولی بر مقدار مالون دی آلدئید معنی دار شد و افزایش تراکم باعث افزایش غلظت MDA در گوشت در مقایسه با تراکم پایین شد. برهم‌کنش سطوح مختلف انرژی و تراکم جمعیت بر هیچ یک از شاخص های کیفیت گوشت اثر معنی¬داری نشان نداددر کل نتایج این پژوهش نشان داد تراکم 16 پرنده بر کیفیت گوشت اثر منفی ندارد و افزایش 3.5 درصد انرژی پایانی 2 می تواند باعث بهبود ظرفیت نگهداری آب گوشت شود.

Paper URL