نویسندگان | سید جواد حسینی واشان,شادی بلوریان,حسن کیهانی یزدی,محسن افشاری |
---|---|
همایش | ششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان |
تاریخ برگزاری همایش | ۲۰۲۲-۱۰-۱۹ |
محل برگزاری همایش | کرمان |
شماره صفحات | ۰-۰ |
نوع ارائه | پوستر |
سطح همایش | داخلی |
چکیده مقاله
این آزمایش به منظور بررسی اثرات مخلوط عصاره 5¬ گیاه دارویی بر اجزا لاشه و پاسخ ایمنی جوجه گوشتی انجام گردید. بدین منظور از 350 قطعه جوجهخروس یک روزه سویه راس 308 در یک طرح کاملاً تصادفی با 7 تیمار و 5 تکرار و 10پرنده در هر تکرار به مدت 42 روز استفاده شد. تیمارهای آزمایش به منظور بررسی و مقایسه ترکیبی عصاره های گیاهی پونه کوهی، نعنا فلفلی، آویشن، رزماری، رازیانه و زردچوبه دسته بندی و به میزان 600 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم خوراک به جیره افزوده شدند. در سن35 روزگی از هر تکرار یک پرنده انتخاب و خونگیری به عمل آمد و تیتر نیوکاسل و آنفولانزا به روش HI محاسبه گردید.
کلیدواژهها: ازایش وزن، ضریب تبدیل خوراک ، جوجه گوشتی