| نویسندگان | • بشکار، م.،- دولتی، م.، - میغانی، ح.، - گلپور، ا. |
|---|---|
| نشریه | مجله علوم و صنایع غذایی ایران |
| كد DOI/DOR | 10.22034/FSCT.19.125.157 |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | ۱۴۰۱ |
| رتبه نشریه | علمی - پژوهشی |
| نوع نشریه | الکترونیکی |
| کشور محل چاپ | ایران |
چکیده مقاله
| نویسندگان | • بشکار، م.،- دولتی، م.، - میغانی، ح.، - گلپور، ا. |
|---|---|
| نشریه | مجله علوم و صنایع غذایی ایران |
| كد DOI/DOR | 10.22034/FSCT.19.125.157 |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | ۱۴۰۱ |
| رتبه نشریه | علمی - پژوهشی |
| نوع نشریه | الکترونیکی |
| کشور محل چاپ | ایران |