تاثیر اسانس گیاهان آویشن، بومادران، سیر و کاکوتی بر عملکرد جوجه های گوشتی

نویسندگانسیدمحمد حسینی,سید حسن حسینیان بیلندی,محسن مجتهدی,مسلم باشتنی,یدالله قیصری
همایشاولین همایش ملی افزودنی های خوراک دام و طیور
تاریخ برگزاری همایش۲۰۲۱-۰۶-۰۹
محل برگزاری همایشبیرجند
شماره صفحات۰-۰
نوع ارائهپوستر
سطح همایشداخلی

چکیده مقاله

اسانس گیاهان دارویی به عنوان ترکیبات جایگزین آنتی¬بیوتیک¬ها در جیره طیور مورد توجه هستند. اسانس¬ها یا روغن¬¬های فرار گیاهی که به عنوان ترکیبات موثره گیاهان شناخته می¬شوند، عامل اصلی بوی گیاه می¬باشند. اجزای اصلی اسانس گیاهان شامل ترکیبات اکسیژن¬دار، الکل¬ها، استرها، آلدئیدها، کتون¬ها، فنول¬ها، ترپن¬ها و درصد کمی ترکیبات غیر فرار مانند پارافین-ها و واکس¬ها می¬باشد.

لینک ثابت مقاله

کلیدواژه‌ها: اسانس، آویشن، بومادران، سیر، کاکوتی، عملکرد