نویسندگان | سیدمحمد حسینی,سید حسن حسینیان بیلندی,محسن مجتهدی,مسلم باشتنی,یدالله قیصری |
---|---|
همایش | اولین همایش ملی افزودنی های خوراک دام و طیور |
تاریخ برگزاری همایش | ۲۰۲۱-۰۶-۰۹ |
محل برگزاری همایش | بیرجند |
شماره صفحات | ۰-۰ |
نوع ارائه | پوستر |
سطح همایش | داخلی |
چکیده مقاله
اسانس گیاهان دارویی به عنوان ترکیبات جایگزین آنتی¬بیوتیک¬ها در جیره طیور مورد توجه هستند. اسانس¬ها یا روغن¬¬های فرار گیاهی که به عنوان ترکیبات موثره گیاهان شناخته می¬شوند، عامل اصلی بوی گیاه می¬باشند. اجزای اصلی اسانس گیاهان شامل ترکیبات اکسیژن¬دار، الکل¬ها، استرها، آلدئیدها، کتون¬ها، فنول¬ها، ترپن¬ها و درصد کمی ترکیبات غیر فرار مانند پارافین-ها و واکس¬ها می¬باشد.
کلید واژه ها: اسانس، آویشن، بومادران، سیر، کاکوتی، عملکرد