Authors | سیدمحمد حسینی,مهدی عباس آبادی,فاطمه ایزدی یزدان آبادی,حسین نعیمی پوریونسی |
---|---|
Conference Title | کنفرانس ملی نوآوری کشاورزی، علوم دامی و دامپزشکی |
Holding Date of Conference | ۲۰۲۰-۰۲-۲۶ |
Event Place | تهران |
Page number | ۰-۰ |
Presentation | POSTER |
Conference Level | Internal Conferences |
Abstract
ﻫﺪف: ﮐﻮﮐﺴﯿﺪﯾﻮز ﺳﺎﻟﺎﻧﻪ ﺑﺎﻋﺚ زﯾﺎنﻫﺎی اﻗﺘﺼﺎدی در واﺣﺪﻫﺎی ﭘﺮورش ﻃﯿﻮر ﻣﯽﺷﻮد و اﺳﺘﺮاﺗﮋیﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪای ﻣﯽﺗﻮاﻧﺪ آن را ﺗﺨﻔﯿﻒ دﻫﺪ. اﯾﻦ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺑﻪﻣﻨﻈﻮر ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ آرژﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ ﮐﺎروﺗﻨﻮﺋﯿﺪﻫﺎی ﺳﺮم ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭼﺎﻟﺶ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺑﺎ آﯾﻤﺮﯾﺎ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ. روزﮔﯽ ﺷﺎﻣﻞ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﺳﺎﻟﻢ و 42 روزﮔﯽ ﺗﺎ 21 ﻣﻮاد و روشﻫﺎ: ﺗﯿﻤﺎرﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﯽ از درﺻﺪ آرژﻧﯿﻦ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺷﺪه ﺑﻮدﻧﺪ. 150 و 125 ،100 ،85 ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﭼﺎﻟﺶ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﻣﮑﻤﻞ ﺷﺪه ﺑﺎ روز ﺑﻌﺪ از ﭼﺎﻟﺶ اﻧﮕﻠﯽ اﻧﺪازهﮔﯿﺮی ﺷﺪ. ﻧﺘﺎﯾﺞ: ﻧﺸﺎن داد ﮐﻪ اﻓﺰودن 14 و 7 ، 5 ،3 ﻏﻠﻈﺖ ﮐﺎروﺗﻨﻮﺋﯿﺪﻫﺎی ﺳﺮم در روزﻫﺎی درﺻﺪ( ﺑﻪﻃﻮر ﻣﻌﻨﯽداری ﺳﻄﺢ ﮐﺎروﺗﻨﻮﺋﯿﺪ ﺳﺮم را 150 و 125 آرژﻧﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه در ﺳﻄﺢ ﺑﺰرﮔﺘﺮ از ﻣﯿﺰان ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺷﺪه ) اﻓﺰاﯾﺶ داد ) P ) درﺻﺪ ﻣﯿﺰان ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺷﺪه آرژﻧﯿﻦ100 و 85 (. اﺧﺘﻠﺎف ﻣﻌﻨﯽداری ﺑﯿﻦ ﺗﯿﻤﺎرﻫﺎی P<0.001 (و >0.05 P ) درﺻﺪ آرژﻧﯿﻦ ﻣﺸﺎﻫﺪه ﻧﺸﺪ150 و 125 ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﯿﻦ ﺗﯿﻤﺎرﻫﺎی >0.05.(
tags: ﮐﻮﮐﺴﯿﺪﯾﻮز، آرژﻧﯿﻦ، ﮐﺎروﺗﻨﻮﺋﯿﺪﻫﺎی ﺳﺮم.