CV


Hossein Naeemipour Younesi

Hossein Naeemipour Younesi

Assistant Professor

عضو هیئت علمی تمام وقت

Faculty: Agriculture

Department: Animal Sciences

Degree: Ph.D

Birth Year: 19730911

CV
Hossein Naeemipour Younesi

Assistant Professor Hossein Naeemipour Younesi

عضو هیئت علمی تمام وقت
Faculty: Agriculture - Department: Animal Sciences Degree: Ph.D | Birth Year: 19730911 |

First Semester of the Academic Year 2025–2026 (corresponding to 1404–1405 Hijri Shamsi)

My affiliation

Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Natural Resources and Environment, University of Birjand, Birjand, Iran

نمایش بیشتر

اثر پودر قهوه سبز بر شاخص¬های بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجه¬های گوشتی

Authorsسید جواد حسینی واشان,داود منوچهری,نظر افضلی,حسین نعیمی پوریونسی
Conference Titleنهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی علوم دامی ایران
Holding Date of Conference2021-09-15
Event Placeساری
Page number0-0
PresentationSPEECH
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

هدف این تحقیق بررسی اثر افزودن پودر قهوه سبز بر شاخص¬¬های بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجه¬گوشتی بود. برای این منظور تعداد 300 قطعه جوجه یک روزه بطور تصادفی در 30 واحد آزمایشی و 6 تیمار و در قالب طرح کاملا تصادفی توزیع شد. تیمارهای آزمایشی شامل سطوح صفر، 3/0، 6/0، و 9/0، 2/1، 5/1 درصد پودر قهوه سبز بود. در 42 روزگی، دو قطعه پرنده از هر قفس انتخاب، کشتار و خونگیری شد سپس با دستگاه اسپکتروفتومتر خودکار و کیت بیوشیمیایی شرکت پارس آزمون؛ غلظت گلوکز، پروتئین تام، آلبومین، تری¬گلیسرید و کلسترول، HDL، LDL تعیین شد. داده ها با نرم افزار SAS مورد تجزیه آماری قرار گرفت. تجزیه داده‌ها نشان داد که افزودن 5/1 درصد پودر قهوه سبز باعث کاهش غلظت تری-گلیسرید، LDL و کلسترول خون در مقایسه با شاهد گردید غلظت HDL و پروتئین تام خون در جوجه¬های تغذیه شده در سطح 2/1 درصد قهوه سبز در مقایسه با شاهد افزایش یافت (05/0>P ). پودر قهوه باعث کاهش فعالیت آنزیم آسپارتات آمینوترانسفراز خون در مقایسه با شاهد شد. بنابراین نتایج نشان داد استفاده از سطح 2/1 درصد و بالاتر پودر قهوه سبز باعث کاهش غلظت لیپیدهای خون وآنزیم¬های کبدی و افزایش پروتئین خون می¬شود.

Paper URL