CV


Hossein Naeemipour Younesi

Hossein Naeemipour Younesi

Assistant Professor

عضو هیئت علمی تمام وقت

Faculty: Agriculture

Department: Animal Sciences

Degree: Ph.D

Birth Year: 19730911

CV
Hossein Naeemipour Younesi

Assistant Professor Hossein Naeemipour Younesi

عضو هیئت علمی تمام وقت
Faculty: Agriculture - Department: Animal Sciences Degree: Ph.D | Birth Year: 19730911 |

First Semester of the Academic Year 2025–2026 (corresponding to 1404–1405 Hijri Shamsi)

My affiliation

Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Natural Resources and Environment, University of Birjand, Birjand, Iran

نمایش بیشتر

بی شاخص¬های عملکرد رشد و راندمان لاشه جوجه¬های گوشتی تغذیه شده با پودر قهوه سبز

Authorsسید جواد حسینی واشان,داود منوچهری,نظر افضلی,حسین نعیمی پوریونسی
Conference Titleنهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی علوم دامی ایران
Holding Date of Conference2021-09-15
Event Placeساری
Page number0-0
PresentationSPEECH
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

هدف این تحقیق بررسی اثر افزودن پودر قهوه سبز بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه گوشتی بود. برای این منظور تعداد 300 قطعه جوجه خروس یک روزه بطور تصادفی در 6 تیمار آزمایشی با 5 تکرار و 10 قطعه جوجه در هر تکرار توزیع شدند این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل سطوح صفر، 3/0، 6/0، 9/0، 2/1 و 5/1 درصد پودر قهوه سبز بود. داده¬های عملکرد رشد در دوره¬های آغازین (10-1 روزگی)، رشد (24-11 روزگی)، و پایانی (42-25 روزگی) رکورد برداری شدند و در 42 روزگی، دو قطعه پرنده از هر قفس انتخاب، کشتار و وزن نسبی اجزای لاشه تعیین شد. تحلیل داده‌ها نشان داد که افزودن پودر قهوه سبز در سطح 1.5 درصد سبب افزایش مصرف خوراک و کاهش وزن بدن جوجه‌ها گردید و ضریب تبدیل خوراک در سطح 3/0 درصد در مقایسه با شاهد کاهش یافت(05/0>P). افزودن پودر قهوه بر راندمان لاشه، وزن نسبی ران و سنگدان نداشت. استفاده از سطوح بالاتر پودر قهوه سبز باعث کاهش چربی بطنی و افزایش وزن نسبی بورس فابرسیوس و طحال شد (05/0>P). بنابراین افزودن پودر قهوه در سطح سه دهم درصد به جیره جوجه‌های گوشتی باعث بهبود ضریب تبدیل خوراک و در سطح 1.5 درصد باعث بهبود پاسخ ایمنی می شود.

Paper URL