رزومه


حسین نعیمی پور یونسی

حسین نعیمی پور یونسی

استادیار

عضو هیئت علمی تمام وقت

دانشکده: کشاورزی

گروه: علوم دامی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

سال تولد: ۱۳۵۲۰۶۲۰

رزومه
حسین نعیمی پور یونسی

استادیار حسین نعیمی پور یونسی

عضو هیئت علمی تمام وقت
دانشکده: کشاورزی - گروه: علوم دامی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی | سال تولد: ۱۳۵۲۰۶۲۰ |

My affiliation

گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند

نمایش بیشتر

اثرات سطوح مختلف آرژنین جیره بر غلظت کاروتنوئیدهای سرم در جوجه های چالش شده با آیمریا

نویسندگانسیدمحمد حسینی,مهدی عباس آبادی,فاطمه ایزدی یزدان آبادی,حسین نعیمی پوریونسی
همایشکنفرانس ملی نوآوری کشاورزی، علوم دامی و دامپزشکی
تاریخ برگزاری همایش2020-02-26
محل برگزاری همایشتهران
شماره صفحات0-0
نوع ارائهپوستر
سطح همایشداخلی

چکیده مقاله

ﻫﺪف: ﮐﻮﮐﺴﯿﺪﯾﻮز ﺳﺎﻟﺎﻧﻪ ﺑﺎﻋﺚ زﯾﺎنﻫﺎی اﻗﺘﺼﺎدی در واﺣﺪﻫﺎی ﭘﺮورش ﻃﯿﻮر ﻣﯽﺷﻮد و اﺳﺘﺮاﺗﮋیﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪای ﻣﯽﺗﻮاﻧﺪ آن را ﺗﺨﻔﯿﻒ دﻫﺪ. اﯾﻦ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺑﻪﻣﻨﻈﻮر ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ آرژﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ ﮐﺎروﺗﻨﻮﺋﯿﺪﻫﺎی ﺳﺮم ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭼﺎﻟﺶ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺑﺎ آﯾﻤﺮﯾﺎ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ. روزﮔﯽ ﺷﺎﻣﻞ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﺳﺎﻟﻢ و 42 روزﮔﯽ ﺗﺎ 21 ﻣﻮاد و روشﻫﺎ: ﺗﯿﻤﺎرﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﯽ از درﺻﺪ آرژﻧﯿﻦ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺷﺪه ﺑﻮدﻧﺪ. 150 و 125 ،100 ،85 ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﭼﺎﻟﺶ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﻣﮑﻤﻞ ﺷﺪه ﺑﺎ روز ﺑﻌﺪ از ﭼﺎﻟﺶ اﻧﮕﻠﯽ اﻧﺪازهﮔﯿﺮی ﺷﺪ. ﻧﺘﺎﯾﺞ: ﻧﺸﺎن داد ﮐﻪ اﻓﺰودن 14 و 7 ، 5 ،3 ﻏﻠﻈﺖ ﮐﺎروﺗﻨﻮﺋﯿﺪﻫﺎی ﺳﺮم در روزﻫﺎی درﺻﺪ( ﺑﻪﻃﻮر ﻣﻌﻨﯽداری ﺳﻄﺢ ﮐﺎروﺗﻨﻮﺋﯿﺪ ﺳﺮم را 150 و 125 آرژﻧﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه در ﺳﻄﺢ ﺑﺰرﮔﺘﺮ از ﻣﯿﺰان ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺷﺪه ) اﻓﺰاﯾﺶ داد ) P ) درﺻﺪ ﻣﯿﺰان ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺷﺪه آرژﻧﯿﻦ100 و 85 (. اﺧﺘﻠﺎف ﻣﻌﻨﯽداری ﺑﯿﻦ ﺗﯿﻤﺎرﻫﺎی P<0.001 (و >0.05 P ) درﺻﺪ آرژﻧﯿﻦ ﻣﺸﺎﻫﺪه ﻧﺸﺪ150 و 125 ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﯿﻦ ﺗﯿﻤﺎرﻫﺎی >0.05.(

لینک ثابت مقاله