رزومه


حسین نعیمی پور یونسی

حسین نعیمی پور یونسی

استادیار

عضو هیئت علمی تمام وقت

دانشکده: کشاورزی

گروه: علوم دامی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

سال تولد: ۱۳۵۲۰۶۲۰

رزومه
حسین نعیمی پور یونسی

استادیار حسین نعیمی پور یونسی

عضو هیئت علمی تمام وقت
دانشکده: کشاورزی - گروه: علوم دامی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی | سال تولد: ۱۳۵۲۰۶۲۰ |

My affiliation

گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند

نمایش بیشتر

اثر پودر قهوه سبز بر شاخص¬های بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجه¬های گوشتی

نویسندگانسید جواد حسینی واشان,داود منوچهری,نظر افضلی,حسین نعیمی پوریونسی
همایشنهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی علوم دامی ایران
تاریخ برگزاری همایش2021-09-15
محل برگزاری همایشساری
شماره صفحات0-0
نوع ارائهسخنرانی
سطح همایشداخلی

چکیده مقاله

هدف این تحقیق بررسی اثر افزودن پودر قهوه سبز بر شاخص¬¬های بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجه¬گوشتی بود. برای این منظور تعداد 300 قطعه جوجه یک روزه بطور تصادفی در 30 واحد آزمایشی و 6 تیمار و در قالب طرح کاملا تصادفی توزیع شد. تیمارهای آزمایشی شامل سطوح صفر، 3/0، 6/0، و 9/0، 2/1، 5/1 درصد پودر قهوه سبز بود. در 42 روزگی، دو قطعه پرنده از هر قفس انتخاب، کشتار و خونگیری شد سپس با دستگاه اسپکتروفتومتر خودکار و کیت بیوشیمیایی شرکت پارس آزمون؛ غلظت گلوکز، پروتئین تام، آلبومین، تری¬گلیسرید و کلسترول، HDL، LDL تعیین شد. داده ها با نرم افزار SAS مورد تجزیه آماری قرار گرفت. تجزیه داده‌ها نشان داد که افزودن 5/1 درصد پودر قهوه سبز باعث کاهش غلظت تری-گلیسرید، LDL و کلسترول خون در مقایسه با شاهد گردید غلظت HDL و پروتئین تام خون در جوجه¬های تغذیه شده در سطح 2/1 درصد قهوه سبز در مقایسه با شاهد افزایش یافت (05/0>P ). پودر قهوه باعث کاهش فعالیت آنزیم آسپارتات آمینوترانسفراز خون در مقایسه با شاهد شد. بنابراین نتایج نشان داد استفاده از سطح 2/1 درصد و بالاتر پودر قهوه سبز باعث کاهش غلظت لیپیدهای خون وآنزیم¬های کبدی و افزایش پروتئین خون می¬شود.

لینک ثابت مقاله