| نویسندگان | _ |
|---|---|
| نشریه | Food Chemistry |
| شماره صفحات | 1242-1251 |
| شماره مجلد | 141 |
| ضریب تاثیر (IF) | 4.529 |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | 2013 |
| رتبه نشریه | ISI |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | ایران |
| نمایه نشریه | JCR،Scopus |
چکیده مقاله
| نویسندگان | _ |
|---|---|
| نشریه | Food Chemistry |
| شماره صفحات | 1242-1251 |
| شماره مجلد | 141 |
| ضریب تاثیر (IF) | 4.529 |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | 2013 |
| رتبه نشریه | ISI |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | ایران |
| نمایه نشریه | JCR،Scopus |