پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۴۷ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی بیوچار معدنی و تأثیر استفاده از آن در تغذیه گوساله های هلشتاین در قبل و بعد از شیرگیریسارا سعیدی گراغانیدکتریاستاد راهنما۱۶ بهمن ۱۴۰۱
۲فراتحلیل اثر استفاده از تفاله ی چغندرقند در جیره بر عملکرد و برخی از خصوصیّات تخمیری در گاوهای شیردهمحمد حقیقتکارشناسی ارشداستاد راهنما۳۰ شهریور ۱۴۰۱
۳تعیین ارزش خوراکی گیاه نی و استفاده آن در تغذیه بره های نر پرواری نژاد کردیمحمد رمضانی ریزهکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۹ شهریور ۱۴۰۱
۴امکان سنجی تولید پروبیوتیک تجزیه کننده تانن و بررسی اثرات آن بر بازده هضم، شاخص های فیزیولوژیکی و متابولیکی و جمعیت میکروبی در بره های تغذیه شده با پوست انارمریم غیبی پوردکتریاستاد مشاور۱۳ شهریور ۱۴۰۱
۵مقایسه عملکرد شبکه عصبی با برخی توابع ریاضی در پیش بینی منحنی شیردهی گاوهای هلشتاین ایرانمهتاب عزیزیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۵ مهر ۱۴۰۰
۶ارزیابی ارزش غذایی کنجاله کنجد و تاثیر استفاده از آن بر عملکرد، فراسنجه های خونی، شکمبه ای و فعالیت آنتی اکسیدانی در بزهای شیرده و بره های پرواریسهیلا شبخوان شوکت آباددکتریاستاد راهنما۲۲ مرداد ۱۳۹۹
۷اثر ادرار شتر شیرده بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی خون در موش های چاق شده با جیره پر چربنسرین برزگانیکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۱ بهمن ۱۳۹۷
۸اثر ملاس و پساب تقطیری تغلیظ شده ملاس بر ارزش غذایی و خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شدهآرزو عباسیکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۸ آذر ۱۳۹۷
۹تاثیر برگ درخت عناب بر عملکرد، خصوصیات هضمی و تخمیری بره های نر پرواری بلوچیحسین حسن پورتقی آبادکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۶ شهریور ۱۳۹۷
۱۰کاربرد آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و ورمی واش بر خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتیمرتضی خنداندل خراسانیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۴ شهریور ۱۳۹۷
۱۱بررسی ارزش خوراکی، تجزیه پذیری شکمبه ای برگ درخت کاج و اثر آن بر فراسنجه های تخمیر میکروبی شکمبه به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهیفرشید صفاجوکارشناسی ارشداستاد راهنما۳۰ دی ۱۳۹۶
۱۲تعیین ارزش تغذیه ای بنه و اثر آن بر عملکرد، برخی فرتسنجه های متابولیکی و فیزیولوژیکی بزهای شیریفاطمه گنجیدکتریاستاد راهنما۳۰ دی ۱۳۹۶
۱۳اثر عصاره گیاه خرفه بر عملکرد، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و وضعیت ضد اکسیدانی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرماییمهدی کاظمی شورغینکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۳ دی ۱۳۹۶
۱۴تعیین و مقایسه میزان برخی عناصر موجود در گیاهان مرتعی Cramb kotschyana , Isatis minima در مراتع محدوده بیرجندسمیرا یحیی آبادیکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۴ دی ۱۳۹۶
۱۵تعیین ترکیبات شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و هضمی گیاه خرفه در مراحل مختلف رشد با استفاده از روشهای برون تنیمرجانه محمدزادهکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۶ شهریور ۱۳۹۶
۱۶ارزیابی اثر سازه های مختلف بر وقوع تعادل منفی انرژی در گاوهای شیری ایران با استفاده از یک مدل تعمیم یافته لجستیکمرتضی نامجوکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۲ شهریور ۱۳۹۶
۱۷اثرات تغذیه سیلاژ سورگوم و ذرت علوفه ای بر فراسنجه های تخمیری تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم مواد مغذی در گاوهای شیرده براون سوئیسحمید اسکندریکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۸ تیر ۱۳۹۶
۱۸بررسی ارزش غذایی و ویژگی های میکروبی ورمی کمپوست حاصل از کود گاوی با سطوح مختلف تراکم گرم در بسترسحرسادات حسینیکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۷ مهر ۱۳۹۵
۱۹تعیین ارزش غذایی میوه و هسته خرما و تاثیر استفاده از آن بر عملکرد فراسنجه های خونی، شکمبه ای و فعالیت آنتی اکسیدانی در بزهای شیرده ساننمحمد شریفیدکتریاستاد راهنما۲۸ شهریور ۱۳۹۵
۲۰بررسی ارزش غذایی دو گونه مرتعی درمنه کوهی و درمنه خراسانی در مراحل مختلف فنولوژی ( مطالعه موردی: مراتع شهرستان بیرجند)مریم هاشمی گازارکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۱ دی ۱۳۹۴