کتب منتشر شده
- بهدانی، م.ع.، فلاحی، ح.ر.، سردار، م. 1397. آشنایی با دانش فنی تولید زعفران. چاپ هفت رنگ (با همکاری سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی).
- بهدانی، م.ع.، فلاحی، ح.ر.، اقحوانی شجری، م. 1393. گیاهان آینده. انتشارات دانشگاه بیرجند
- فلاحی، ح.ر.، رضوانیمقدم، پ.، بهدانی، م.ع.، اقحوانیشجری، م.، جاهدی، س.، یاری، ع.ر. 1394. اصول و مبانی ترسیب کربن. انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد. (کتاب سال دانشجویی در سال 1395).
- بهدانی، م.ع.، فلاحی، ح.ر. 1394. زعفران: دانش فنی مبتنی بر رهیافتهای پژوهشی. انتشارات دانشگاه بیرجند.
- احمدیان، ا.، آرزمجو، ا.، فلاحی، ح.ر.، 1394. گیاه دارویی بابونه، تولید و فرآوری. انتشارات دانشگاه تربت حیدریه.
- فلاحی، ح.ر.، بهدانی، م.ع.، اقحوانی شجری، م. 1401. بومشناسی غذا و تغذیه. فصل 9 کتاب اگرواکولوژی مناطق خشک، دفتر اول: بومشناخت غذا (کوچکی، ع.، نصیری محلاتی، م.، خرمدل، س.، خواجهحسینی، م.). صفحات 185-208. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
- اقحوانی شجری، م.، فلاحی، ح.ر. 1401. ترسیب کربن در بومنظامهای کشاورزی. فصل 49 کتاب اگرواکولوژی مناطق خشک، دفتر سوم: راهبردهای بومسازگار (کوچکی، ع.، نصیری محلاتی، م.، خرمدل، س.، خواجهحسینی، م.). صفحات 1336-1385. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
- Koocheki, A., Fallahi, H.R., Jami-Al-Ahmadi, M. 2020. Saffron water requirements (pp: 67-92). In: Saffron: Science, Technology and Health (Edited by: Koocheki, A., Khajeh-Hosseini, M). Elsevier.