پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۹ مورد از کل ۹ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱بررسی ویژگی‌های بیوشیمیایی و ضدسرطانی عصاره گیاه گندمک (علف جوجه) در رده سلولی انسانی سرطان سینهنیلوفر افتخاریکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۵ دی ۱۴۰۲
۲جداسازی و اندازه گیری ویتامین هایB3 و B9 در نمونه های غذایی با استفاده از نانوکامپوزیت اکسید گرافن –فریت کبالت (CoFe2O4/GO) و مطالعات آنتی باکتریالزهرا خالقیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۷ شهریور ۱۴۰۲
۳ارزیابی قابلیت چند گیاه شورزی برای گیاه‌پالایی عنصر سنگین مس تحت تنش شوریزهرا خدادادیکارشناسی ارشداستاد راهنما۳۰ خرداد ۱۴۰۲
۴شناسایی دسته ای از ترکیبات فنلی گیاه کلپوره منطقه خراسان جنوبی با استفاده از کروماتوگرافی مایع ، بررسی خواص ضد باکتری آن و مقایسه آن با ترکیبات فنلی گیاه کلپوره در مناطق دیگروحیده رحمتیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۹ مهر ۱۴۰۰
۵آماده سازی و کاربرد باکتری مغناطیسی شده بعنوان یک جاذب زیستی جدید برای پیش تغلیظ و اندازه گیری برخی از ترکیبات فنولی در نمونه های غذایی و آرایشی و بهداشتیسهیلا ارغوانیکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ شهریور ۱۴۰۰
۶کاربرد HPLC در شناسایی دسته ای از ترکیبات موثره گیاه Solanum villosum Mill و بررسی ساختار اسانس و خواص زیستی آناسیه رضائیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۲ تیر ۱۴۰۰
۷شناسایی ترکیبات فنلی موجود در گیاه زعفران گونه ی (Crocus pallssi subsp haussknechtii) و بررسی امکان سنجی خواص بیولوژیکی آننوید زیویارکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۶ بهمن ۱۳۹۸
۸بررسی خواص فیتوشیمیایی، شناسایی ترکیبات فنلی و خواص بیولوژیکی گونه ای قارچ خوراکی(گونه ای از بازیدیومایکوتا) در منطقه زرنق استان آذربایجان شرقیامین نامنیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۳ مهر ۱۳۹۸
۹بررسی خواص فیتوشیمیایی و بیولوژیکی گیاه پونه سای مرزه ای(Nepeta satureioides Boiss)راضیه کارگرکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۱ بهمن ۱۳۹۶