استفاده از مواد زیست تخریب پذیر، روشی اخلاقی برای بسته بندی پایدار مواد غذایی

Authorsملیحه فلکی,زهرا انوری
Conference Titleاولین همایش ملی اخلاق در کشاورزی و غذا
Holding Date of Conference۲۰۲۴-۰۷-۲۹
Event Placeکرج
Page number۰-۰
PresentationPOSTER
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

غذا یک ماده مهم برای بقا است. افزایش روزافزون جمعیت جهان، شهرنشینی و جهانی شدن عامل تولید غذای بیشتر است. این مساله باعث افزایش چالش ها در ذخیره سازی و ایمنی مواد غذایی شده است. بنابراین، حفظ مواد غذایی با مواد بسته بندی مناسب ضروری است. از طرفی صنعت جهانی تولید مواد غذایی با نگرانیهای زیستمحیطی مواجه است که توسط ضایعات مواد غذایی تشدید میشود. از این رو کشورهای پیشرفته در تالش برای کاهش ضایعات مواد غذایی و توسعه پایدار هستند. برای رسیدگی به مسائل زیست محیطی و کاهش زباله های پالستیکی، محققان در حال توسعه سیستم های بسته بندی پایدار با استفاده از مواد زیست تخریب پذیر هستند. در حال حاضر در بسته بندی مواد غذایی از انواع مواد بسته بندی مانند پالستیک , کاغذ , فلز و شیشه و ... استفاده می شود بیشترین موادی که به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند پالستیک های زیست تخریب ناپذیر هستند که برای محیط زیست و سالمت انسان مضر هستند. بنابراین، صنایع غذایی در جستجوی جایگزینی سازگار با محیط زیست است. افزایش تحقیقات بنیادی در استفاده از مواد زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی و تالش برای حفاظت از محیط زیست نیاز به درک عمیق دارد و چالش های زیادی برای تجاری سازی وجود دارد که باید با آنها مقابله کرد. این جنبه ها در این مقاله مروری مورد بحث قرار گرفته است.

Paper URL

tags: زیست تخریب پذیر، بسته بندی مواد غذایی، ایمنی مواد غذایی، بسته بندی پایدار، حفاظت از محیط زیست