رزومه


حمیدرضا فلاحی

حمیدرضا فلاحی

دانشیار

دانشکده: کشاورزی

گروه: مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

رزومه
حمیدرضا فلاحی

دانشیار حمیدرضا فلاحی

دانشکده: کشاورزی - گروه: مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی |

My affiliation

- گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی، دانشگاه بیرجند

- گروه پژوهشی گیاه و تنش های محیطی، دانشگاه بیرجند

نمایش بیشتر

پاسخ رشدی بنه های دختری زعفران تحت تاثیر مصرف سطوح مختلف اسید هیومیک

نویسندگانحمیدرضا فلاحی,مهسا اقحوانی شجری,علیرضا صمدزاده,فرشاد ابراهیمی کوشکوئیه,رضا طاهرپورکلانتری
همایشچهارمین همایش ملی زعفران ایران
تاریخ برگزاری همایش2015-11-04
محل برگزاری همایشقائنات
شماره صفحات0-0
نوع ارائهپوستر
سطح همایشداخلی

چکیده مقاله

در آزمایش حاضر تاثیر مصرف کود زیستی اسید هیومیک در پنج سطح صفر، 10، 20، 30 و 40 کیلوگرم در هکتار بر خصوصیات رشدی بنه¬های دختری زعفران در قالب طرح بلوک¬های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعة تحقیقاتی دانشکدة کشاورزی سرایان (دانشگاه بیرجند) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که اثر تیمارهای آزمایشی بر برخی از شاخص¬های رشدی بنه زعفران معنی¬دار بود. با افزایش مقدار مصرف اسید هیومیک تا سطح 30 کیلوگرم در هکتار، تعداد بنه دختری افزایش و پس از آن روندی کاهشی در پیش گرفت. مصرف 30 کیلوگرم در هکتار اسید هیومیک باعث حصول حداکثر تعداد بنه-های دختری در هر کلون (1/17 عدد)، وزن کل بنه¬های دختری (103 گرم)، وزن کل بنه¬های دختری بدون فلس در هر کلون (9/77 گرم) و متوسط وزن بنه-های دختری (9/5 گرم) گردید. همچنین مصرف تمامی سطوح اسید هیومیک باعث افزایش تعداد بنه¬های دارای وزن بیشتر از 9 گرم شد. به طورکلی، استفاده از سطوح مناسب اسید هیومیک از طریق ایجاد شرایطی مناسب برای رشد گیاه، قادر است تمامی شاخص¬های رشدی بنه¬های دختری زعفران را بهبود بخشد.

لینک ثابت مقاله