رزومه


حمیدرضا فلاحی

حمیدرضا فلاحی

دانشیار

دانشکده: کشاورزی

گروه: مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

رزومه
حمیدرضا فلاحی

دانشیار حمیدرضا فلاحی

دانشکده: کشاورزی - گروه: مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی |

My affiliation

- گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی، دانشگاه بیرجند

- گروه پژوهشی گیاه و تنش های محیطی، دانشگاه بیرجند

نمایش بیشتر
پایان نامه
۲۴
پایان نامه
مقالات
۸۸
مقاله
همایش ها
۵۸
همایش
کتب
۹
کتاب

سوابق تحصیلی

مقطع تحصیلیسال اخذ مدرکرشته و گرایش تحصیلیدانشگاه
کارشناسی۱۳۸۶زراعت و اصلاح نباتاتباهنر کرمان
کارشناسی ارشد۱۳۸۸اگرواکولوژیفردوسی مشهد
دکترای تخصصی۱۳۹۲اکولوژی گیاهان زراعیفردوسی مشهد

اطلاعات استخدامی

محل خدمتعنوان سمتنوع استخدامنوع همکاریپایه
دانشگاه بیرجندعضو هیات علمیرسمی قطعیتمام وقت۱۱

سوابق اجرایی

عنوان

سال شروع

سال پایان

مدیر گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی سرایان، دانشگاه بیرجند

۷/۳/۱۳۹۳

۱۶/۷/۱۳۹۶

عضو حقیقی شورای دیپلماسی علمی دانشگاه بیرجند

۲۲/۳/۱۳۹۸

۲۱/۳/۱۴۰۰

مسئول امور پژوهشی پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه بیرجند

۴/۸/۱۴۰۰

۱۷/۲/۱۴۰۱

مسئول گروه پژوهشی گیاه و تنش­های محیطی

۱۷/۱۰/۱۳۹۹

ادامه دارد

استاد مشاور انجمن علمی زراعت و اصلاح نباتات

۱۳۹۷

1403

دبیر کمیته سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشکده کشاورزی

۳/۹/۱۴۰۰

۱۷/۲/۱۴۰۱

  • پژوهشگر نمونه دانشگاه بیرجند در سال 1395
  • استاد نمونه آموزشی دانشگاه بیرجند در سال 1398
  • پژوهشگر نمونه دانشگاه بیرجند در سال 1398
  • استاد برتر در زمینة راهنمایی دانشجویان غیرتحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند در سال 1400
  • استاد برگزیده ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه بیرجند در سال 1400
  • استاد راهنمای برتر دانشجویان کاردانی و کارشناسی دانشگاه بیرجند در سال 1401
  •  انتخاب کتاب "اصول و مبانی ترسیب کربن" به عنوان کتاب سال دانشجوبی در سال ۱۳۹۵

اکولوژی گیاهی- کشاورزی پایدار- کشاورزی ارگانیک

تولید گیاهان دارویی- کشاورزی ارگانیک- کشاورزی پایدار- اکولوژی

سوابق پژوهشی

1- فلاحی، ح.ر. 1396. اصول و مبانی ترسیب کربن. 28 آذرماه، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند (سخنرانی به مناسبت هفته پژوهش).

2- فلاحی، ح.ر. 1397.  اثر تغییر اقلیم بر تولیدات کشاورزی. 10 آذرماه، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند (سخنرانی به مناسبت هفته پژوهش).

3- فلاحی، ح.ر. 1399. اثر برخی عملیات قبل و پس از برداشت بر کیفیت کلاله زعفران. 19 آذرماه، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند (سخنرانی به مناسبت هفته پژوهش).

4- فلاحی، ح.ر. 1399. ارزیابی تغییرات کیفی زعفران ارگانیک و غیرارگانیک تحت تاثیر برخی فرایندهای پس از برداشت. 25 آذرماه 1399. برگزارکننده: پژوهشکده زعفران.

5- فلاحی، ح.ر. 1399. دانش فنی تولید زعفران با تاکید بر یافته­های تحقیقاتی. 26 آذرماه 1399. برگزارکننده: پژوهشکده زعفران

6- فلاحی، ح.ر. 1399. به­زراعی زعفران بر مبنای یافته­های تحقیقاتی. 11 دی ماه 1399. برگزارکننده: پژوهشکده زعفران

7- فلاحی، ح.ر. 1400. چالش­های تولید زعفران در محیط کنترل شده. 17 فروردین 1400. برگزارکننده: انجمن های علمی دانشجویی با همکاری پژوهشکده زعفران و دانشگاه بیرجند.

8- فلاحی، ح.ر.، بهدانی، م.ع. 1400. الزامات و مقررات تولید و فرآوری زعفران به روش ارگانیک. 25 آبانماه 1400. برگزارکننده: دانشگاه گناباد (ششمین همایش ملی زعفران)

9- فلاحی، ح.ر. 1400. اثر تغییر اقلیم بر زعفران و ارایه راهکارهای سازگاری. 20 آذرماه، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند (سخنرانی به مناسبت هفته پژوهش).

10- فلاحی، ح.ر. 1402. گیاه­شناسی، خاستگاه و پراکنش زعفران. 25 مرداد 1402. اولین دوره جامع روش های علمی تولید، فرآوری، بسته بندی، صادرات و بازار سرمایه زعفران. شرکت کشاورزی صنعتی زعفران سحرخیز (مرکز آموزش عالی علمی کاربردی سحرخیز).

11- فلاحی، ح.ر. 1402. اکولوژی و سازگاری فرهنگی تولید زعفران. 25 مرداد. اولین دوره جامع روش های علمی تولید، فرآوری، بسته بندی، صادرات و بازار سرمایه زعفران. شرکت کشاورزی صنعتی زعفران سحرخیز (مرکز آموزش عالی علمی کاربردی سحرخیز).

12- فلاحی، ح.ر. 1402. مدیریت آبیاری مزارع زعفران. 26 مرداد. اولین دوره جامع روش های علمی تولید، فرآوری، بسته بندی، صادرات و بازار سرمایه زعفران. شرکت کشاورزی صنعتی زعفران سحرخیز (مرکز آموزش عالی علمی کاربردی سحرخیز).

13- فلاحی، ح.ر. 1402. مدیریت تغذیه­ای مزارع زعفران. 26 مرداد. اولین دوره جامع روش های علمی تولید، فرآوری، بسته بندی، صادرات و بازار سرمایه زعفران. شرکت کشاورزی صنعتی زعفران سحرخیز (مرکز آموزش عالی علمی کاربردی سحرخیز).

14- فلاحی، ح.ر. 1402. آشنایی با استانداردها و مراحل اخذ مجوز تولید زعفران ارگانیک. 26 مرداد. اولین دوره جامع روش های علمی تولید، فرآوری، بسته بندی، صادرات و بازار سرمایه زعفران. شرکت کشاورزی صنعتی زعفران سحرخیز (مرکز آموزش عالی علمی کاربردی سحرخیز).

15- فلاحی، ح.ر. 1402. قوانین و مقررات تولید زعفران ارگانیک. 27 مرداد. اولین دوره جامع روش های علمی تولید، فرآوری، بسته بندی، صادرات و بازار سرمایه زعفران. شرکت کشاورزی صنعتی زعفران سحرخیز (مرکز آموزش عالی علمی کاربردی سحرخیز).

16- Fallahi, H.R. Saffron Adaptability Approaches to Climate Change. 2021. Sher-e-Kashmir University of Agricultural Sciences & Technology. 7 November.

17- Fallahi, H.R. Production and propagation of saffron in Iran with emphasis on innovations and new technologies. 2024. eSymposium of Saffron- Phystochemical, Pharmacological and Clinical Evidences. Hrrbal Medicinal Products Platform Austria (HMPPA) and the Society of Medicinal Plant and Natural Product Research (GA). 13th November.

ردیف نام همایش محل برگزاری تاریخ برگزاری نقش در همایش
۱ پنجمین همایش ملی زعفران دانشگاه تربت حیدریه آبان ۱۳۹۷ عضو کمیته علمی همایش
۲ نهمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار انجمین علمی پژوهشی دانش پژوهان بوعلی سینا (همدان) بهمن ۱۳۹۷ عضو کمیته علمی همایش
۳ ششمین همایش ملی زعفران مجتمع آموزش عالی گناباد آبان ۱۴۰۰ عضو کمیته علمی همایش
۴ نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی دانشگاه بیرجند خرداد ۱۴۰۰ عضو کمیته علمی همایش
5 پنجمین همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه تربت حیدریه مهر 1402 عضو کمیته علمی همایش
6 هفتمین همایش ملی زعفران دانشگاه بیرجند ابان 1403 عضو کمیته علمی و ستاد برگزاری همایش

 

دبیر تخصصی مجله پژوهش­های زعفران

عضو انجمن علمی زراعت و اصلاح نباتات ایران

  1. مطالعه اثرات تاریخ برداشت، دمای محیط و شیوه خشک کردن محصول بر شاخص های کمی و کیفی میوه زرشک بی دانه (مجری: پرویز رضوانی مقدم. همکاران: حمیدرضا فلاحی- مهسا اقحوانی شجری- مرضیه نصیری محلاتی)
  2. اثر وزن بنه و سطوح مختلف اسید هیومیک بر عملکرد زعفران(مجری طرح: علیرضا کوچکی- همکاران  طرح: حمیدرضا فلاحی- حمیدرضا احیایی- محمدبهزاد امیری)
  3. اثرات تاریخ کاشت، زمان آبیاری و گیاه پوششی بر عملکرد زعفران و تنوع گونه ای علفهای هرز (مجری: علیرضا کوچکی- پرویز رضوانی مقدم. همکار طرح: حمیدرضا فلاحی).
  4. تدوین دانش فنی حاصل از طرحهای پژوهشی خاتمه یافته زعفران و تحویل آن به شرکت های دانش بنیان (مجری: محمدعلی بهدانی- همکار طرح: حمیدرضا فلاحی).
  5. اثرات مصرف سطوح مختلف سوپرجاذب و کم­آبیاری بر کارایی مصرف آب، رشد و عملکرد گیاه زراعی پنبه (مجری: حمیدرضا فلاحی. همکاران طرح: رضا طاهر پور کلانتری، مهسا اقحوانی شجری و محمدقاسم سلطان زاده. تاریخ اختتام: 21/4/1395).
  6. تدوین استانداردهای زراعت زعفران ارگانیک (مجری: محمدعلی بهدانی- همکاران طرح: مجید جامی­الاحمدی، عبدالمجید مهدوی دامغانی، حمیدرضا فلاحی).
  7. تاثیر تلقیح مایکوریزایی و اسید هیومیک بر رشد و عملکرد گیاه دارویی چای ترش و شاخص­های همزیستی مایکوریزایی آن در شرایط تنش خشکی (مجری طرح: حمیدرضا فلاحی. همکاران طرح: مرتضی قربانی، مهسا اقحوانی شجری، امیر حسن اسعدیان، علیرضا صمدزاده. اختتام: 18/4/1396).
  8. ارزیابی اثرات مدیریت تغذیه­ای و فراهمی آب بر برخی شاخص­های فیزیولوژیکی و رشد بنه­های دختری زعفران (مجری طرح: حمیدرضا فلاحی. همکار طرح: سهراب محمودی).
  9. ارزیابی عملکرد، اجزای عملکرد و خصوصیات موفولوژیک پنبه و گیاه دارویی شاهدانه همراه با محلول پاشی کودی و هیومیک اسید در کشت مخلوط سری­های افزایشی و تاثیر آن بر جمعیت میکروبی و مایکوریزی ریزوسفر (مجری طرح: امیر حسن اسعدیان، همکاران طرح: مرتضی قربانی، محمد علی بهدانی، حمیدرضا فلاحی؛ تاریخ اختتام: 28/4/1396).
  10. ارزیابی سازگاری و تعیین مناسب­ترین تراکم و زمان کاشت گیاه جدید کینوا در شرایط اقلیمی بیرجند (مجری طرح: علیرضا صمدزاده؛ همکاران طرح: حمیدرضا فلاحی و غلامرضا زمانی).
  11. ارزیابی جمعیت میکروبی، میکوریزایی و رشد کینوا در شرایط کم­آبیاری و آبیاری تکمیلی تحت تاثیر محلول­پاشی گلایسین بتائین (مجری طرح: مرتضی قربانی ؛ همکاران طرح: حمیدرضا فلاحی، سهراب محمودی، مهسا اقحوانی شجری و حمیدرضا رمضانی).
  12. امکان­سنجی افزایش وزن بنة زعفران از طریق مدیریت­ تلفیقی و زمان­بندی شدة نهاده­های زراعی (مجری طرح: حمیدرضا فلاحی؛ همکاران طرح: مهسا اقحوانی شجری، حسن فیضی و حسین صحابی). (با حمایت مالی پژوهشکده زعفران).
  13. تاثیر تناوب بهره­برداری (سال­های بهره­برداری از مزرعه) و تعیین ارجحیت اندازه بنه یا تعداد آن بر ویژگی­های زراعی زعفران. (مجری طرح: علیرضا کوچکی؛ همکاران طرح: مهسا اقحوانی شجری، حمیدرضا فلاحی). (خاتمه یافته با حمایت مالی دانشگاه فردوسی مشهد).
  14. تأثیر کاشت ارگانیک زعفران بر میزان ثبات کیفیت کلاله تحت تأثیر دمای خشک کردن و مدت زمان انبارداری  (مجری طرح: مهسا اقحوانی شجری؛ همکاران طرح: محمدعلی بهدانی، حمیدرضا فلاحی، حسین صحابی، صفیه وطن­دوست). (اختتام با حمایت مالی پژوهشکده ملی زعفران).
  15. امکان­سنجی بهبود وزن بنه های دختری زعفران در محیط کاشت بدون خاک. (مجری طرح: حمیدرضا فلاحی؛ همکاران طرح: الهه نوفرستی، سهیلا عباسی اول بهلولی، سید مرتضی حسینی، سمیه صدیق ماکو، مژگان خضری، مهسا مودی). (طرح دانشجویی خاتمه یافته).
  16.  بررسی اثر زئولیت، پلیمر سوپر جاذب و سطوح مختلف آبیاری بر عملکرد گیاه دارویی کنجد (Sesamum indicum L.). (مجری طرح: عباس خاشعی سیوکی؛ همکاران طرح: مهدی دستورانی، علی شهیدی، حمیدرضا فلاحی و فاطمه شیرزادی). (اختتام).
  17.  اثر تنش خشکی، کودهای زیستی مایکوریزی و ریزوبیومی بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه گوآر. (مجری طرح: مرتضی قربانی؛ همکاران طرح: سید حمیدرضا رمضانی، حمیدرضا فلاحی و سید موسی موسوی کوهی) (اختتام)
  18. ارزیابی امکان گلدهی زعفران در محیط کنترل شده در شرایط استفاده از بنه­های مادریِ دارای ذخایر محدود غذایی (مجری طرح: حمیدرضا فلاحی). (خاتمه یافته).
  19. ارزیابی عملکرد، سلامت خاک و تنوع گونه­ای علف­های هرز نظام­های کم­نهاده، متوسط نهاده و پرنهادة رایج و ارگانیک زعفران (مجری طرح: محمدعلی بهدانی؛ همکاران طرح: غلامرضا زمانی، حمیدرضا فلاحی، محمدحسن سیاری، علیرضا صمدزاده). (خاتمه یافته).
  20. مقایسه کمیت و کیفیت زعفران تولید شده در محیط طبیعی و کنترل شده و ارزیابی تغییرات کیفی کلاله در پاسخ به زمان برداشت گل (مجری طرح: حمیدرضا فلاحی؛ همکاران طرح: مهسا اقحوانی­شجری، حسین صحابی، حامد کاوه). (خاتمه یافته با حمایت مالی پژوهشکده ملی زعفران).
  21.  مقایسه مدیریت زراعی کشاورزان پیشرو، ماهر و معمولیِ زعفران و انطباق آن با نتایج تحقیقات علمی. (مجری طرح: حمیدرضا فلاحی؛ همکاران طرح: علیجان سالاریان). (خاتمه یافته با حمایت مالی پژوهشکده ملی زعفران).
  22. مقایسه غلظت فلزات سنگین و آپوکارتنوئیدهای کلاله زعفران تولید شده در نظام‌های زراعی ارگانیک و غیرارگانیک. (مجری طرح: حمیدرضا فلاحی). (در حال اجرا با حمایت مالی پژوهشکده ملی زعفران).
  23. ارزیابی پسماند آفت کش های مختلف در نمونه های کلاله زعفران ایرانی و انطباق نتایج حاصله با استانداردهای ملی و بین المللی. (مجری طرح: حسین حمامی؛ همکاران طرح: حمیدرضا فلاحی، حسین کریم­پور، مهدی رضایی). (در حال اجرا با حمایت مالی پژوهشکده ملی زعفران و شرکت کشاورزی صنعتی زعفران سحرخیز).
  24. ارزیابی کمی و مطالعه جهت‌گیری‌های تحقیقاتی و روند پژوهش‌ها در همایش‌های ملی زعفران  ایران. (مجری طرح: حمیدرضا فلاحی؛ همکاران طرح: مهسا اقحوانی شجری، عباس همتی کاخکی). (در حال اجرا با حمایت مالی پژوهشکده ملی زعفران).