پایان نامه ها

  1. تاثیر کاربرد اسید سالسیلیک و نیترات پتاسیم بر صفات کمی و کیفی زعفران (دانشجو: مانی جباری؛ استاد راهنما: مهدی خیاط و حمیدرضا فلاحی؛ استاد مشاور: علیرضا صمدزاده). (اختتام).
  2. مطالعه تأثیرغلظت و مدت زمان غوطه وری بنه در اسید سالسیلیک و نیترات پتاسیم بر رشد و عملکرد زعفران (دانشجو: سعید علمی؛ استاد راهنما: محمدعلی بهدانی؛ استاد مشاور: حمیدرضا فلاحی). (اختتام).
  3. اثر اسید آمینه، عصارة جلبک و وزن بنه بر صفات کمی و کیفی زعفران. (دانشجو: سکینه خندان ده­ارباب؛ استاد راهنما: محمدحسین امینی­فرد؛ استاد مشاور: حمیدرضا فلاحی و حامد کاوه). (اختتام).
  4. تاثیر تلقیح میکوریزایی و مصرف اسید هیومیک بر رشد بنه­های دختری زعفران تحت دو رژیم آبیاری (دانشجو: امین­الله عباسی؛ استاد راهنما: محمد گلوی؛ استاد مشاور: محمود رمرودی و حمیدرضا فلاحی). (اختتام).
  5. واکنش رشد و عملکرد گیاه دارویی اسفرزه به سطوح مختلف تراکم و مصرف منابع تغذیه ای. (دانشجو: میثم خاوری؛ استاد راهنما: محمدعلی بهدانی؛ استاد مشاور: حمیدرضا فلاحی). (اختتام).
  6. اثر تراکم و تاریخ کاشت بر رشد و عملکرد کینوا (Chenopodium quinoa Willd) در منطقه بیرجند. (دانشجو: الهه تاج­زاده؛ استاد راهنما: سهراب محمودی؛ استاد مشاور: حمیدرضا فلاحی). (اختتام)
  7. اثر سطوح مختلف کود دامی و سولفات روی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن معمولی (Panicum miliaceum L). (دانشجو: منیره هاسمی؛ استاد راهنما: محمدعلی بهدانی؛ استاد مشاور: مجید جامی­الاحمدی، حمیدرضا فلاحی). (اختتام)
  8. ارزیابی کشت مخلوط کینوا (Chenopodium quinoa Willd) و ارزن معمولی  (Panicum miliaceum L) تحت تأثیر تراکم و تاریخ کاشت در منطقه بیرجند. (دانشجو: حمید وحیدی؛ استاد راهنما: سهراب محمودی؛ استاد مشاور: سهیل پارسا، حمیدرضا فلاحی). (اختتام).
  9. تأثیر عناصر پتاسیم و گوگرد همراه با کودهای آلی بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus). (دانشجو: علی خاکساری­مقدم؛ استاد راهنما: محمدحسین امینی­فرد و حسن بیات؛ استاد مشاور: حمیدرضا فلاحی). (اختتام).
  10. اثر شرایط نگهداری بنه بر گل­انگیزی زعفران. (دانشجو: سجاد مرادی­مقدم، استاد راهنما: حمیدرضا فلاحی؛ استاد مشاور: محمدعلی بهدانی و سهراب محمودی). (اختتام)
  11.  اثر کم آبیاری و کاربرد دیاتومیت بر رشد و عملکرد کینوآ (Chenopodium quinoa L.)  در منطقه بیرجند. (دانشجو: مهدی بهداد، استاد راهنما: سهراب محمودی؛ استاد مشاور: سهیل پارسا و حمیدرضا فلاحی). (اختتام).
  12. تاثیر کود دامی و سولفات منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن دم روباهی. (دانشجو: صالحی­نیا، استاد راهنما: محمدعلی بهدانی؛ استاد مشاور: محمدحسن سیاری و حمیدرضا فلاحی). (اختتام).  
  13. مقایسه کارایی انرژی در نظام­های ارگانیک و رایج تولید زعفران (Crocus sativus L.). دانشجو: محدثه مشت­افکن، استاد راهنما: حمیدرضا فلاحی؛ استاد مشاور: محمدعلی بهدانی و مهدی هدایتی­زاده). (اختتام).
  14. ارزیابی کاربرد انواع کودها بر رشد و عملکرد ارقام مختلف آفتابگردان (Helianthus annuus L.) در منطقه بیرجند. دانشجو: مرتضی بهزادی، استاد راهنما: محمدعلی بهدانی و حمیدرضا فلاحی؛ استاد مشاور: محمدحسن سیاری­زهان). (اختتام).
  15. ارزیابی واکنش کمّی و کیفی زعفران به تغذیه برگی عناصر غذایی. (دانشجو: ابراهیم احمدی، استاد راهنما: حسین صحابی و حمیدرضا فلاحی؛ استاد مشاور: حسن فیضی). (اختتام- دانشگاه تربت­حیدریه).  
  16.  ارزیابی پاسخ کمی و کیفی گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata Forsk) به مصرف برخی منابع تغذیه­ایِ ارگانیک تحت سطوح مختلف فراهمی آب (دانشجو: علی نوکی، استاد راهنما: محمدحسین امینی­فرد و حمیدرضا فلاحی؛ استاد مشاور: علی آذزی نصرآباد). (اختتام).
  17. ارزیابی محتوای آپوکارتنوئیدها و فلزات سنگین کلاله زعفران تحت تأثیرنظام های مختلف کاشت زعفران. (دانشجو: حمیرا مختاری، استاد راهنما: محمدعلی بهدانی؛ استاد مشاور: حمیدرضا فلاحی و فرهاد آذرمی آتاجان). (اختتام).
  18. تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی دو لاین امیدبخش تریتی­پایرم اولیه و مقایسة آن با یک رقم گندم، در شرایط اقلیمی بیرجند. (دانشجو: ناجیه نادعلی، استاد راهنما: حمیدرضا فلاحی و حسین شاهسوند حسنی؛ استاد مشاور: عباس خاشعی سیوکی). (اختتام).
  19. اثر کشت و کار زعفران بر قابلیت فراهمی عناصر آهن و روی ریزوسفر خاک مزارع چند ساله زیرکوه و خوسف در خراسان جنوبی . دانشجو: خدایداد حکیمی، استاد راهنما: محمدحسن سیاری زهان؛ استاد مشاور: محمدعلی بهدانی و حمیدرضا فلاحی). (خاتمه یافته).
  20. اثر محلول پاشی با سایکوسل بر خصوصیات مرفوفیزیولوژیکی و عملکرد ماش (.Vigna radiata L) تحت شرایط تنش خشکی. دانشجو: الهه دانایی راد، استاد راهنما: غلامرضا زمانی؛ استاد مشاور: حمیدرضا فلاحی). (اختتام).
  21. اثر کم آبیاری، رقم و تاریخ کاشت بر خصوصیات رشدی و عملکرد کینوا  (Chenopodium quinoa Willd.) و شبیه سازی عملکرد آن با استفاده از مدل  SWAP در منطقه بیرجند و سربیشه. (دانشجو: فرزانه گلستانی­فر، استاد راهنما: سهراب محمودی؛ استاد مشاور: علی شهیدی و حمیدرضا فلاحی). (اختتام).
  22. بررسی کاربرد محلول پاشی عصاره جلبک دریایی و برخی عناصر غذایی بر رشد و عملکرد زعفران. (دانشجو: سید محمد موسوی پور، استاد راهنما: حسن فیضی، حسین صحابی؛ استاد مشاور: حمیدرضا فلاحی). (خاتمه یافته. تاریخ دفاع: 20/4/1402- دانشگاه تربت­حیدریه).
  23. بررسی اثر تراکم کاشت بر خصوصیات رشدی و عملکرد ارقام کینوا (Chenopodium quinoa wild) در منطقه طبس. (دانشجو: مرتضی جمعه­گی، استاد راهنما: سهراب محمودی؛ استاد مشاور: حمیدرضا فلاحی و حسین عسکری). (در حال اجرا).
  24. ارزیابی روش­های ترکیبی در برآورد نیاز آبی گیاه مرجع و مقایسه با روش های تجربی (مطالعه موردی دشت بیرجند). (دانشجو: فریبا مرادی سیوکی، استاد راهنما: عباس خاشعی سیوکی و حمیدرضا فلاحی؛ استاد مشاور: علی شهیدی). (در حال اجرا).
  25. ارزیابی رشد و عملکرد کمی و کیفی گیاه کاملینا (Camelina sativa) در پاسخ به مصرف سطوح مختلف کودهای شیمیایی و بیولوژیک در تراکم های مختلف کاشت در شرایط بیرجند. (دانشجو: سید آرمان حسینی بریه­خانی، استاد راهنما: محمدعلی بهدانی؛ استاد مشاور: حمیدرضا فلاحی، دانیال کهریزی). (در حال اجرا).
  26. بررسی تأثیر ناهنجاری های بارش و دما بر عملکرد زعفران در استان خراسان جنوبی. (دانشجو: احمد عجمی، استاد راهنما: مهدی ملازاده، حمیدرضا فلاحی؛ استاد مشاور: محمد اسکندری ثانی). (در حال اجرا).
  27. بررسی برخی از خصوصیات شیمیایی و غلظت فلزات سنگین کادمیوم، کروم و نیکل در خاک مزارع زعفران تحت تاثیر نظام‌های کشاورزی رایج و ارگانیک. (دانشجو: حسین خسروی، استاد راهنما: محمدحسن سیاری زهان، محمدعلی بهدانی؛ استاد مشاور: حمیدرضا فلاحی). (در حال اجرا).
  28. اثر کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L) با زعفران (Crocus sativus L)  برخصوصیات رشدی، عملکرد و  کنترل علف های هرز. (دانشجوی دکتری: عباس قربانی، استاد راهنما: سهراب محمودی؛ استاد مشاور: سید وحید اسلامی، حمیدرضا فلاحی). (در حال اجرا).
  29. ارزیابی تنوع جوانه‌زنی توده‌های مختلف شاهدانه (Cannabis sativa L) تحت شرایط شوری و خشکی. (دانشجوی کارشناسی ارشد: مهسا مودی، استاد راهنما: حسین حمامی؛ استاد مشاور: حمیدرضا فلاحی). (در حال اجرا).
  30. ارزیابی عملکرد کمی و کیفی دانه و علوفه ارزن دم ‏روباهی (Setaria italica L) و گوار (Cyamopsis tetragonoloba L) در کشت مخلوط ردیفی و درهم. (دانشجوی دکتری: امید اشرفی، استاد راهنما: سهراب محمودی؛ استاد مشاور: محمدعلی بهدانی، حمیدرضا فلاحی). (در حال اجرا).
  31. اثر خصوصیات آب و خاک بر گلدهی زعفران در مزارع با سنین مختلف در شرایط اقلیمی سرایان. (دانشجوی کارشناسی ارشد: مهدی بنی­اسد، استاد راهنما: حمیدرضا فلاحی و محمدحسین امینی­فرد؛ استاد مشاور: سهراب محمودی). (در حال اجرا).
  32.  ارزیابی پاسخ رشد و عملکرد زعفران به سطوح کاهش یافتة علف‌کش سوپرگالانت در تلفیق با روغن های گیاهی و معدنی. (دانشجوی کارشناسی ارشد: صفی الله همدرد، استاد راهنما: حمیدرضا فلاحی و حسین حمامی؛ استاد مشاور: حسین صحابی). (در حال اجرا).
  33. تعیین ضرایب گیاهی یک جزئی و دو جزئی دو گونه گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata) و پسیلیوم (Plantago psyllium) در شرایط اقلیمی بیرجند. (دانشجوی کارشناسی ارشد: ملیحه حق­پناه، استاد راهنما: حمیدرضا فلاحی؛ استاد مشاور: عباس خاشعی سیوکی، حسین حمامی). (در حال اجرا).