مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱Evaluation of innovative growing techniques for organic saffron production in the Mediterranean countriesHamid-Reza Fallahi,S. Treccarichi,G.M. Infurna,A. Ciulla,A. Rossitto,S. Argento,F. BrancaActa Horticulturae2022
۲Evaluation of a core collection of Crocus sativus L. and Crocus spp. for tolerance to salinity stressHamid-Reza Fallahi,S. Argento,M.G. Melilli,M.G. Infurna,A. Rossitto,G. Timpanaro,F. BrancaActa Horticulturae2022
۳اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانه‌های فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.)حمیدرضا فلاحی,محمد حسین امینی فرد,علی خاکساری مقدم,حسن بیاتپژوهش های زعفران2024
۴اثر محلول پاشی عصاره جلبک دریایی و برخی عناصر غذایی بر گلدهی و محتوای آپوکارتنوئیدهای کلاله زعفرانحمیدرضا فلاحی,سید محمد موسوی پور,حسن فیضی,حسین صحابیزراعت و فناوری زعفران2024
۵تأثیر سطوح کود دامی و سولفات منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن دم روباهی Setaria italicحمیدرضا فلاحی,صادق صالحی نیا,محمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهانتولیدات گیاهی2023
۶Yield and Quality of Sesame (Sesamum indicum L.) Improve by Water Preservative Materials under Normal and Deficit Irrigation in BirjandHamid-Reza Fallahi,Abbas Khashei Siuki,Ali Shahidi,Mehdi DastouraniAgrotechniques in Industrial Crops2023
۷اثر محلول‌پاشی سایکوسل بر ویژگی‌های کمّی مرتبط با عملکرد ژنوتیپ‌های ماش (Vigna radiata) در شرایط تنش رطوبتیحمیدرضا فلاحی,الهه دانائی راد,غلامرضا زمانیپژوهش های حبوبات ایران2024
۸ارزیابی شاخص‌های فیزیولوژیکی رشد ارقام کینوا (Chenopodium quinoa Willd.) تحت تأثیر سطوح مختلف رطوبتی در کشت بهاره و تابستانه در منطقه خراسان جنوبیحمیدرضا فلاحی,فرزانه گلستانی فر,سهراب محمودی,علی شهیدیپژوهشهای زراعی ایران2024
۹اثر سایکوسل بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی ژنوتیپ‌های ماش (Vigna radiata L.) در شرایط تنش رطوبتیحمیدرضا فلاحی,الهه دانائی راد,غلامرضا زمانیپژوهش های حبوبات ایران2024
۱۰تأثیر تاریخ کاشت و سطوح رطوبتی بر برخی صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی ارقام کینوا (Chenopodium quinoa.Willd) در دو منطقه بیرجند و سربیشهسهراب محمودی,فرزانه گلستانی فر,حمیدرضا فلاحی,علی شهیدیپژوهش های زراعی ایران2024
۱۱اثر شرایط نگهداری بنه در طی دورة رکود تابستانه، بر رشد رویشی و زایشی زعفرانحمیدرضا فلاحی,سجاد مرادی مقدم,محمدعلی بهدانی,سهراب محمودیپژوهش های زعفران2024
۱۲بررسی برخی صفات رشدی ارقام کینوا (Chenopodium quinoa Willd) متأثر از سطوح رطوبتی و تاریخ کاشت در دو منطقه از استان خراسان جنوبیسهراب محمودی,فرزانه گلستانی فر,حمیدرضا فلاحی,علی شهیدیپژوهش های تولید گیاهی2024
۱۳پاسخ رشدی بنه های دختری زعفران به شرایط نگهداری بنه مادری طی رکود تابستانهحمیدرضا فلاحی,سجاد مرادی مقدم,محمدعلی بهدانی,سهراب محمودیزراعت و فناوری زعفران2024
۱۴امکان سنجی تولید کینوا در شرایط کم آبیاری تحت تأثیر محلولپاشی گلایسین بتائینحمیدرضا فلاحی,مرتضی قربانی,مهسا اقحوانی شجری,سهراب محمودی,سید حمید رضا رمضانیتنش های محیطی در علوم زراعی2023
۱۵Bioactive compounds and apoptotic effects of saffron (Crocus sativus L.) in different fertilizer conditionsHamid-Reza Fallahi,Farhad Azarmi-Atajan,homeyra mokhtari masinayiBiochemical Systematics and Ecology2024
۱۶مقایسه گلدهی و شاخص‌های رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعه‌ایحمیدرضا فلاحی,مهسا اقحوانی شجری,مهری صباحی بجستانی,مهسا میثمی زاده,نرگس زیبا,محدثه ابگرمی,سجاد مرادی مقدم,سهیلا عباسی اول بهلولی,سید امیرحسین حسینیپژوهش های زعفران2023
۱۷ارزیابی توان گلدهی بنه های زعفران در گروه‌های وزنی مختلف در محیط آبکشتحمیدرضا فلاحیپژوهش های زعفران2023
۱۸مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.)حمیدرضا فلاحی,محمد حسین امینی فرد,سکینه خندان ده ارباب,حامد کاوهپژوهش های زعفران2023
۱۹امکان سنجی تولید کینوا در شرایط کم آبیاری تحت تأثیر محلول پاشی گلایسین بتائینمرتضی قربانی,حمیدرضا فلاحی,مهسا اقحوانی شجری,سهراب محمودی,سید حمید رضا رمضانیتنش های محیطی در علوم زراعی2023
۲۰ارزیابی مدیریت آبیاری و تغذیه ای زعفران در بین گروه های مختلف تولیدکننده در مقایسه با توصیه های کارشناسانحمیدرضا فلاحی,علیجان سالاریانزراعت و فناوری زعفران2023
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۷۸ مورد.