کتب منتشر شده

  1. بهدانی، م.ع.، فلاحی، ح.ر.، سردار، م. 1397. آشنایی با دانش فنی تولید زعفران. چاپ هفت رنگ (با همکاری سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی).
  2. بهدانی، م.ع.، فلاحی، ح.ر.، اقحوانی شجری، م. 1393. گیاهان آینده. انتشارات دانشگاه بیرجند
  3. فلاحی، ح.ر.، رضوانی­مقدم، پ.، بهدانی، م.ع.، اقحوانی­شجری، م.، جاهدی، س.، یاری، ع.ر. 1394. اصول و مبانی ترسیب کربن. انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد. (کتاب سال دانشجویی در سال 1395).
  4. بهدانی، م.ع.، فلاحی، ح.ر. 1394. زعفران: دانش فنی مبتنی بر رهیافت­های پژوهشی. انتشارات دانشگاه بیرجند.
  5. احمدیان، ا.، آرزمجو، ا.، فلاحی، ح.ر.، 1394. گیاه دارویی بابونه، تولید و فرآوری. انتشارات دانشگاه تربت حیدریه.
  6. فلاحی، ح.ر.، بهدانی، م.ع.، اقحوانی شجری، م. 1401. بوم­شناسی غذا و تغذیه. فصل 9 کتاب اگرواکولوژی مناطق خشک، دفتر اول: بوم­شناخت غذا (کوچکی، ع.، نصیری محلاتی، م.، خرم­دل، س.، خواجه­حسینی، م.). صفحات 185-208. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
  7. اقحوانی شجری، مفلاحی، ح.ر. 1401. ترسیب کربن در بوم­نظام­های کشاورزی. فصل 49 کتاب اگرواکولوژی مناطق خشک، دفتر سوم: راهبردهای بوم­سازگار (کوچکی، ع.، نصیری محلاتی، م.، خرم­دل، س.، خواجه­حسینی، م.). صفحات 1336-1385. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
  8. Koocheki, A., Fallahi, H.R., Jami-Al-Ahmadi, M. 2020. Saffron water requirements (pp: 67-92). In: Saffron: Science, Technology and Health (Edited by: Koocheki, A., Khajeh-Hosseini, M). Elsevier.