×
تنظیمات ویجت
Toggle navigation
Curriculum
Papers in Conferences
Papers in Journals
Thesis
Books
About Me
Books
Thesis
Articles
Courses
CV
Personal Card
Download Card
Close
HOMAYOUN FARHANGFAR
Professor
Faculty: Agriculture
Department: Animal Sciences
Degree: Ph.D
Birth Year: 1967
About Me
Books
Thesis
Articles
Courses
CV
Personal Card
Download Card
Close
Professor HOMAYOUN FARHANGFAR
Faculty: Agriculture - Department: Animal Sciences
Degree: Ph.D
|
Birth Year: 1967
|
Google Scholar
Scopus
Eprint
ORCID
ISID
همایون فرهنگ فر
Papers in Journals
Showing
1-20
of
194
items.
1.
Seyyed Homayoun Farhangfar,,,,,,Determining the best predictive function to mathematically describe the lactation curve of primiparous Murcia does in Iran,Tropical Animal Health and Production,Vol. 348,No. 57,pp. 1-8,2025,JCR،Scopus.
2.
سید همایون فرهنگ فر,نوید قوی پنجه,محمدحسن فتحی نسری,مجتبی افشین,سید احمد حسینی،اثر جای گزینی جزئی و کامل یونجه خشک جیره با علوفه خارشتر بر عملکرد رشد شترهای پرواری،نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)،مجلد 139،شماره 36،شماره صفحات 57-69،2023،isc.
3.
حسین نعیمی پوریونسی,مسلم باشتنی,فروغی علیرضا,مهری حاجی شمسائی,سید همایون فرهنگ فر،اثر شکل فیزیکی جیره های کاملا مخلوط بر برخی خصوصیات تخمیر شکمبه، تولیدو ترکیبات شیرگاوهای شیرده نژاد براون سوئیس،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد 21،شماره 2،شماره صفحات 91-103،2011،isc.
4.
Seyyed Homayoun Farhangfar,,Bioaccumulation and elimination rate of cobalt by Capoetra fusca under controlled conditions not select,Journal of Animal and Plant Sciences,No. 22,pp. 622-626,2012,JCR،Scopus.
5.
سید همایون فرهنگ فر,رضا خداوردی,محمدحسن فتحی نسری,حسن فضائلی،مقایسه ارزش غذایی سیلاژ خوراک کاملاً مخلوط و جیره کاملاً مخلوط غیر سیلویی بر پایه چغندر علوفه ای در تغذیه بزهای شیرده سانن،پژوهش های علوم دامی،مجلد 2،شماره 35،شماره صفحات 15-27،2025،isc.
6.
مسعود دیدارخواه,سید احمد حسینی,محمدحسن فتحی نسری,سید همایون فرهنگ فر،ارزیابی گونه مرتعی اشنان و یونجه در تغذیه شتر به روش های آزمایشگاهی، درون کیسه ای و درون تنی،تحقیقات کاربردی در علوم دامی،مجلد 39،شماره 2،شماره صفحات 67-76،2021.
7.
حسین نعیمی پوریونسی,راضیه ایزدخواه,سید همایون فرهنگ فر,محمدحسن فتحی نسری،کاربرد تابع نمائی ویلمینک در تحلیل ژنتیکی صفات تولید شیر 305 روز و تداوم شیردهی،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد 3،شماره 3،شماره صفحات 297-303،2011،isc.
8.
Seyyed Homayoun Farhangfar,,Inclusion of Berberis vulgaris leaf in the diet of fattening lambs: effects on performance, nutrient intake, rumen fermentation, and carcass traits,Journal of Animal Science,No. 101,pp. 1-10,2023,JCR،Scopus.
9.
سید همایون فرهنگ فر,تیام رادین,حسین نعیمی پوریونسی,محمدباقر منتظرتربتی،مقایسه دقت شبکه عصبی مصنوعی و مدل رگرسیون خطی در تخمین وزن بدن شترهای یک کوهانه،تحقیقات تولیدات دامی،مجلد 3،شماره 13،شماره صفحات 87-97،2025،isc،Scopus.
10.
سید همایون فرهنگ فر,سیدمرتضی وقارسیدین,محسن مجتهدی,سیداحسان غیاثی،اثر روش های عمل آوری بستر طیور بر جمعیت های میکروبی، ارزش تغذیه ای پروتئین، قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی در میش های آبستن،پژوهش در نشخوارکنندگان،مجلد 1،شماره 13،شماره صفحات 129-150،2025،isc.
11.
سید همایون فرهنگ فر,مهتاب عزیزی,حسین نعیمی پوریونسی,مسلم باشتنی،مقایسه عملکرد شبکه عصبی بیزی با برخی توابع ریاضی در پیش بینی منحنی شیردهی گاوهای شیری ایران،نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)،مجلد 141،شماره 36،شماره صفحات 133-142،2024،isc.
12.
سید همایون فرهنگ فر,هادی میرزا سروری,نظر افضلی,احمد رضا راجی،اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی برگ زیتون بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخم مرغ، بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ ایمنی مرغان تخمگذار،نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)،مجلد 142،شماره 37،شماره صفحات 19-32،2024،isc.
13.
سید همایون فرهنگ فر,فاطمه اصغرزاده,نظر افضلی,امیر کریمی ترشیزی،اثر منابع مختلف عناصر روی و سلنیوم بر عملکرد، فراسنجه های خونی، وضعیت آنتی اکسیدانی، پاسخ ایمنی و خصوصیات کیفی تخم مرغ مرغان تخمگذار تجاری در زمان اوج تولید،نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)،مجلد 141،شماره 36،شماره صفحات 91-104،2024،isc.
14.
سید همایون فرهنگ فر,سهیلا ابراهیمی,محمدحسن فتحی نسری،اثر تغذیه گلبرگ زعفران بر عملکرد، وضعیت آنتیاکسیدانی خون و گوشت برههای نر افشاری،تولیدات دامی،مجلد 3،شماره 26،شماره صفحات 279-289،2024،isc.
15.
سید همایون فرهنگ فر,فاطمه بحری بیناباج,فرشید صراف,علیرضا خان احمدی،بررسی خصوصیات منحنی شیردهی و عوامل مؤثر بر آن ها در گاوهای شیری (مطالعه موردی: گاوداری های صنعتی شهرستان مشهد)،محیط زیست جانوری،مجلد 2،شماره 16،شماره صفحات 26-36،2024،isc.
16.
Seyyed Homayoun Farhangfar,S.Ehsan Ghiasi,Non-thermal technologies for broiler litter processing: microbial safety, chemical composition, nutritional value, and fermentation parameters in vitro,Veterinary Medicine and Science,Vol. 4,No. 10,pp. 1-11,2024,ISI،JCR،Scopus.
17.
Seyyed Homayoun Farhangfar,S.Ehsan Ghiasi,Non-thermal technologies for broiler litter processing: microbial safety, chemical composition, nutritional value, and fermentation parameters in vitro,Veterinary Medicine and Science,Vol. 4,No. 10,pp. 1-11,2024,ISI،JCR،Scopus.
18.
Seyyed Homayoun Farhangfar,Effect of grape by-products inclusion on ruminal fermentation, blood metabolites, and milk fatty acid composition in lactating Saanen goats,Iranian Journal of Applied Animal Science,Vol. 4,No. 13,pp. 731-742,2023,isc،Scopus.
19.
سید جواد حسینی واشان,زهرا صحراگرد,حسین نعیمی پوریونسی,سید همایون فرهنگ فر،بررسی اثر تفالهی گوجه فرنگی بر عملکرد رشد و برخی شاخصهای خونی جوجههای گوشتی به روش فراتحلیل،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد 4،شماره 16،شماره صفحات 487-499،2025،isc.
20.
سید جواد حسینی واشان,زهرا صحراگرد,سید همایون فرهنگ فر,حسین نعیمی پوریونسی،بررسی اثر تفالهی گوجه فرنگی بر عملکرد رشد و برخی شاخصهای خونی جوجههای گوشتی به روش فراتحلیل،پژوهشهای علوم دامی ایران،شماره صفحات 1-16،2024،isc.
First
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»
Last