پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۲۷ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱بررسی نقش جدایه باکتری های اسید دوست گونه سبز قبا و پروبیوتیک تجاری بر عملکرد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی جوجه های گوشتیحسین جهانبانیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۶ شهریور ۱۳۹۴
۲بررسی برخی از فراسنجه های خونی در رت های مدل مقاومتی دیابت نوع 2 متاثر از عصاره ی میوه ی گیاه کهورکمریم حیدریکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۹ مهر ۱۳۹۴
۳اثر تغذیه سطوح مختلف تفاله زیتون با و بدون آنزیم بر عملکرد و برخی صفات کیفی تخم مرغ در مرغهای تخمگذارسیدمحمد فاطمیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۹ مهر ۱۳۹۴
۴اثر عصاره هیدروالکلی عصاره میوه کهورک بر سطوح پروتئین واکنشگر سی و پروتئین شوک حرارتی 70 سرم خون در رت هاای دیابتی نوع 2طاهره قلی زادهکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۹ آبان ۱۳۹۴
۵اثر عصاره هیدروالکلی میوه گیاه کهورک بر عامل نکروز دهنده تومور آلفا و اینترلوکین-6 در رت های مدل مقاومت انسولینیجواد غریبیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۱ بهمن ۱۳۹۴
۶اثرات سطوح مختلف دانه روغن و کنجاله شاهدانه بر عملکردحسن بازدیدیدکتریاستاد مشاور۲۹ شهریور ۱۳۹۵
۷بررسی ارزش غذایی و ویژگی های میکروبی ورمی کمپوست حاصل از کود گاوی با سطوح مختلف تراکم گرم در بسترسحرسادات حسینیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۷ مهر ۱۳۹۵
۸بررسی عملکرد کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های بیوشیمیایی خون مرغ تخمگذار تغذیه شده با هسته و عصاره پوست انارطاهره غزنویکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۸ آبان ۱۳۹۵
۹اثر عصاره آبی پوسته سبز دو رقم پسته بر عملکرد،ایمنی برخی فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی چالش یافته با استافیلوکوکرس اورئوسهادی یوسفیکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۶ بهمن ۱۳۹۵
۱۰تعیین ترکیبات شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و هضمی گیاه خرفه در مراحل مختلف رشد با استفاده از روشهای برون تنیمرجانه محمدزادهکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۶ شهریور ۱۳۹۶
۱۱بررسی خصوصیات عملکرد،سامانه ایمنی و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در جوجه های گوشتی تغذیه شده با تفاله انار فرآوری شده با اوره و آنزیم پرورش یافته در شرایط تنش گرماییتکتم وفائی فردکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۹ شهریور ۱۳۹۶
۱۲تعیین ارزش تغذیه ای بنه و اثر آن بر عملکرد، برخی فرتسنجه های متابولیکی و فیزیولوژیکی بزهای شیریفاطمه گنجیدکتریاستاد مشاور۳۰ دی ۱۳۹۶
۱۳بررسی ارزش خوراکی، تجزیه پذیری شکمبه ای برگ درخت کاج و اثر آن بر فراسنجه های تخمیر میکروبی شکمبه به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهیفرشید صفاجوکارشناسی ارشداستاد راهنما۳۰ دی ۱۳۹۶
۱۴اثر منبع و توازن آنیون و کاتیون جیره بر فراسنجه های تخمیر میکروبی شکمبه، جمعیت میکروبی و تولید گاز متان در جیره های گاو شیری و خشک در شرایط برون تنییاسر فیض داربرآبادیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۱ بهمن ۱۳۹۶
۱۵اثر تفاله دانه انار بر جمعیت متانوژن ها و پروتوزوآهای شکمبه شتر و بز با استفاده از تکنیک PCR رقابتی: مطالعه در شرایط برون تنیساناز جابری درمیانکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۹ بهمن ۱۳۹۶
۱۶بررسی اثرات تغذیه ای و استروژنیک تفاله هسته انار بر فراسنجه های آنتی اکسیدانی، متابولیکی و تولیدمثلی بزهای سانن در پیرامون تلقیحفاطمه سادات ثالثیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۹ بهمن ۱۳۹۶
۱۷اثر تفاله دانه انار بر جمعیت قارچی و باکتری های سلولایتیک شکمبه شتر و بز با استفاده از تکنیک PCR رقابتی: مطالعه به روش برون تنیمحمد ناظوریکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۰ بهمن ۱۳۹۶
۱۸اثر همکوشی روغن کلزا و عصاره پوسته انار بر صفات عملکردی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و تعادل اکسیدانی جوجه‌های گوشتیستاره عابدیکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۵ خرداد ۱۳۹۷
۱۹بررسی خصوصیات برخی ترکیبات آلکالایزر تولید شده از معادن استان خراسان جنوبی و تأثیر آنها بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنیسیدمرتضی وقارسیدینکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۶ شهریور ۱۳۹۷
۲۰تأثیر افزودن سطوح مختلف پودر ضایعات کشتارگاهی طیور و پلت چسبان مگاباند بر کیفیت فیزیکی خوراک پلت، عملکرد رشد، صفات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتیحسن رضا چوپانیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۳ دی ۱۳۹۸