۱ | بررسی نقش جدایه باکتری های اسید دوست گونه سبز قبا و پروبیوتیک تجاری بر عملکرد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی جوجه های گوشتی | حسین جهانبانی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ |
۲ | بررسی برخی از فراسنجه های خونی در رت های مدل مقاومتی دیابت نوع 2 متاثر از عصاره ی میوه ی گیاه کهورک | مریم حیدری | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۹ مهر ۱۳۹۴ |
۳ | اثر تغذیه سطوح مختلف تفاله زیتون با و بدون آنزیم بر عملکرد و برخی صفات کیفی تخم مرغ در مرغهای تخمگذار | سیدمحمد فاطمی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۹ مهر ۱۳۹۴ |
۴ | اثر عصاره هیدروالکلی عصاره میوه کهورک بر سطوح پروتئین واکنشگر سی و پروتئین شوک حرارتی 70 سرم خون در رت هاای دیابتی نوع 2 | طاهره قلی زاده | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۹ آبان ۱۳۹۴ |
۵ | اثر عصاره هیدروالکلی میوه گیاه کهورک بر عامل نکروز دهنده تومور آلفا و اینترلوکین-6 در رت های مدل مقاومت انسولینی | جواد غریبی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ |
۶ | اثرات سطوح مختلف دانه روغن و کنجاله شاهدانه بر عملکرد | حسن بازدیدی | دکتری | استاد مشاور | | ۲۹ شهریور ۱۳۹۵ |
۷ | بررسی ارزش غذایی و ویژگی های میکروبی ورمی کمپوست حاصل از کود گاوی با سطوح مختلف تراکم گرم در بستر | سحرسادات حسینی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۷ مهر ۱۳۹۵ |
۸ | بررسی عملکرد کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های بیوشیمیایی خون مرغ تخمگذار تغذیه شده با هسته و عصاره پوست انار | طاهره غزنوی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۰۸ آبان ۱۳۹۵ |
۹ | اثر عصاره آبی پوسته سبز دو رقم پسته بر عملکرد،ایمنی برخی فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی چالش یافته با استافیلوکوکرس اورئوس | هادی یوسفی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۰۶ بهمن ۱۳۹۵ |
۱۰ | تعیین ترکیبات شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و هضمی گیاه خرفه در مراحل مختلف رشد با استفاده از روشهای برون تنی | مرجانه محمدزاده | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ |
۱۱ | بررسی خصوصیات عملکرد،سامانه ایمنی و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در جوجه های گوشتی تغذیه شده با تفاله انار فرآوری شده با اوره و آنزیم پرورش یافته در شرایط تنش گرمایی | تکتم وفائی فرد | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ |
۱۲ | تعیین ارزش تغذیه ای بنه و اثر آن بر عملکرد، برخی فرتسنجه های متابولیکی و فیزیولوژیکی بزهای شیری | فاطمه گنجی | دکتری | استاد مشاور | | ۳۰ دی ۱۳۹۶ |
۱۳ | بررسی ارزش خوراکی، تجزیه پذیری شکمبه ای برگ درخت کاج و اثر آن بر فراسنجه های تخمیر میکروبی شکمبه به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی | فرشید صفاجو | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۳۰ دی ۱۳۹۶ |
۱۴ | اثر منبع و توازن آنیون و کاتیون جیره بر فراسنجه های تخمیر میکروبی شکمبه، جمعیت میکروبی و تولید گاز متان در جیره های گاو شیری و خشک در شرایط برون تنی | یاسر فیض داربرآبادی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ |
۱۵ | اثر تفاله دانه انار بر جمعیت متانوژن ها و پروتوزوآهای شکمبه شتر و بز با استفاده از تکنیک PCR رقابتی: مطالعه در شرایط برون تنی | ساناز جابری درمیان | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ |
۱۶ | بررسی اثرات تغذیه ای و استروژنیک تفاله هسته انار بر فراسنجه های آنتی اکسیدانی، متابولیکی و تولیدمثلی بزهای سانن در پیرامون تلقیح | فاطمه سادات ثالثی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ |
۱۷ | اثر تفاله دانه انار بر جمعیت قارچی و باکتری های سلولایتیک شکمبه شتر و بز با استفاده از تکنیک PCR رقابتی: مطالعه به روش برون تنی | محمد ناظوری | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ |
۱۸ | اثر همکوشی روغن کلزا و عصاره پوسته انار بر صفات عملکردی، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و تعادل اکسیدانی جوجههای گوشتی | ستاره عابدی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ |
۱۹ | بررسی خصوصیات برخی ترکیبات آلکالایزر تولید شده از معادن استان خراسان جنوبی و تأثیر آنها بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنی | سیدمرتضی وقارسیدین | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ |
۲۰ | تأثیر افزودن سطوح مختلف پودر ضایعات کشتارگاهی طیور و پلت چسبان مگاباند بر کیفیت فیزیکی خوراک پلت، عملکرد رشد، صفات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | حسن رضا چوپانی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۳ دی ۱۳۹۸ |