۱ | تأثیر روش های مختلف فرآوری بستر جوجه های گوشتی بر امنیت میکروبی، کینتیک هضم، عملکرد تولیدمثلی، کیفیت شیر و متابولیت های خونی در میش | سیدمرتضی وقارسیدین | دکتری | استاد مشاور | | ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ |
۲ | امکان سنجی استفاده از برخی گیاهان کم آب بر کویری به عنوان منبع علوفه در جیره نشخوارکنندگان به روش آزمایشگاهی | محمدامین زمانی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ |
۳ | تاثیر دمای فراوری اکسید منیزیم بر ظرفیت بافری، فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط آزمایشگاهی | زهرا اسدی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۴ آذر ۱۴۰۲ |
۴ | بررسی اثرات آب پلاسمایی بر تغییرات بیوشیمیایی خون رت و باکتری های شکمبه به روش آزمایشگاهی | یاسر بیات مختاری | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ |
۵ | اثر عصاره ی گلبرگ زعفران بر مسمومیت کبدی ناشی از تتراکلرید کربن در موش صحرایی | جواد صفری بیدسکان | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ |
۶ | تأثیر مکمل کردن مونت موریلونیت به شیر بر رشد، سلامتی و فراسنجههای خونی بزغالههای شیرخوار سانن | مهدی صفائی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۱ مهر ۱۴۰۱ |
۷ | امکان سنجی تولید پروبیوتیک تجزیه کننده تانن و بررسی اثرات آن بر بازده هضم، شاخص های فیزیولوژیکی و متابولیکی و جمعیت میکروبی در بره های تغذیه شده با پوست انار | مریم غیبی پور | دکتری | استاد راهنما | | ۱۳ شهریور ۱۴۰۱ |
۸ | اثرات برهمکنش والین و تفاله گوجهفرنگی بر عملکرد رشد و شاخص های بیوشیمیایی خون جوجه گوشتی | ابوالفضل حاجی زاده | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ |
۹ | اثر افزودن بستر طیور فرآوری شده و پوست پسته و انار بر مصرف خوراک، افزایش وزن و شاخص های خون بره های پرواری | جلیل غفوری کاخکی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ |
۱۰ | اثر سطوح مختلف بذر کینوای فرآوری شده بر عملکرد رشد، گوارش پذیری مواد مغذی و برخی شاخص های خونی جوجه های گوشتی | عاطفه نوکندی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۹ دی ۱۳۹۸ |
۱۱ | تأثیر افزودن سطوح مختلف پودر ضایعات کشتارگاهی طیور و پلت چسبان مگاباند بر کیفیت فیزیکی خوراک پلت، عملکرد رشد، صفات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | حسن رضا چوپانی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۳ دی ۱۳۹۸ |
۱۲ | بررسی خصوصیات برخی ترکیبات آلکالایزر تولید شده از معادن استان خراسان جنوبی و تأثیر آنها بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنی | سیدمرتضی وقارسیدین | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ |
۱۳ | اثر همکوشی روغن کلزا و عصاره پوسته انار بر صفات عملکردی، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و تعادل اکسیدانی جوجههای گوشتی | ستاره عابدی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ |
۱۴ | اثر تفاله دانه انار بر جمعیت قارچی و باکتری های سلولایتیک شکمبه شتر و بز با استفاده از تکنیک PCR رقابتی: مطالعه به روش برون تنی | محمد ناظوری | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ |
۱۵ | بررسی اثرات تغذیه ای و استروژنیک تفاله هسته انار بر فراسنجه های آنتی اکسیدانی، متابولیکی و تولیدمثلی بزهای سانن در پیرامون تلقیح | فاطمه سادات ثالثی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ |
۱۶ | اثر تفاله دانه انار بر جمعیت متانوژن ها و پروتوزوآهای شکمبه شتر و بز با استفاده از تکنیک PCR رقابتی: مطالعه در شرایط برون تنی | ساناز جابری درمیان | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ |
۱۷ | اثر منبع و توازن آنیون و کاتیون جیره بر فراسنجه های تخمیر میکروبی شکمبه، جمعیت میکروبی و تولید گاز متان در جیره های گاو شیری و خشک در شرایط برون تنی | یاسر فیض داربرآبادی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ |
۱۸ | تعیین ارزش تغذیه ای بنه و اثر آن بر عملکرد، برخی فرتسنجه های متابولیکی و فیزیولوژیکی بزهای شیری | فاطمه گنجی | دکتری | استاد مشاور | | ۳۰ دی ۱۳۹۶ |
۱۹ | بررسی ارزش خوراکی، تجزیه پذیری شکمبه ای برگ درخت کاج و اثر آن بر فراسنجه های تخمیر میکروبی شکمبه به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی | فرشید صفاجو | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۳۰ دی ۱۳۹۶ |
۲۰ | بررسی خصوصیات عملکرد،سامانه ایمنی و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در جوجه های گوشتی تغذیه شده با تفاله انار فرآوری شده با اوره و آنزیم پرورش یافته در شرایط تنش گرمایی | تکتم وفائی فرد | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ |