رزومه وب سایت شخصی


سیداحسان غیاثی

سیداحسان غیاثی

دانشیار

دانشکده: کشاورزی

گروه: علوم دامی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

سال تولد: ۱۳۶۳

رزومه وب سایت شخصی
سیداحسان غیاثی

دانشیار سیداحسان غیاثی

دانشکده: کشاورزی - گروه: علوم دامی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی | سال تولد: ۱۳۶۳ |

My affiliation

گروه علوم دامی- دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند - بیرجند - ایران

گروه پژوهشی تنش های محیطی در علوم دامی - دانشکده کشاورزی- دانشگاه بیرجند - بیرجند - ایران

نمایش بیشتر

پایان‌نامه‌/رساله

نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۳۴ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامه/رسالهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱ارزیابی عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه گوشتی سویه آرین تغذیه شده با عصاره سرخارگل و¬ زیست¬یار باکتریاییسیده فایزه عسکریکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ شهریور ۱۴۰۴
۲اثر بنه زعفران بر خصوصیات تخمیر میکروبی شکمبه تحت تنش گرمایی القایی در شرایط آزمایشگاهامیرحسین دشتبانکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۹ خرداد ۱۴۰۴
۳تأثیر همزمانی پروتئین و انرژی در جیره های برپایه بستر طیور بر فراسنجه های تخمیر شکمبه ای و تولید گاز در شرایط برون تنیحکیمه اکبریکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۸ شهریور ۱۴۰۳
۴امکان سنجی ساخت کیلات های آلی آهسته رهش روی و مس و بررسی کارآیی آن در بره¬های پرواری و شرایط آزمایشگاهییاسر فیض داربرابادیدکتریاستاد راهنما۲۷ شهریور ۱۴۰۳
۵تأثیر روش های مختلف فرآوری بستر جوجه های گوشتی بر امنیت میکروبی، کینتیک هضم، عملکرد تولیدمثلی، کیفیت شیر و متابولیت های خونی در میشسیدمرتضی وقارسیدیندکتریاستاد مشاور۲۱ مرداد ۱۴۰۳
۶امکان سنجی استفاده از برخی گیاهان کم آب بر کویری به عنوان منبع علوفه در جیره نشخوارکنندگان به روش آزمایشگاهیمحمدامین زمانیکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۵ بهمن ۱۴۰۲
۷تاثیر دمای فراوری اکسید منیزیم بر ظرفیت بافری، فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط آزمایشگاهیزهرا اسدیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۴ آذر ۱۴۰۲
۸بررسی اثرات آب پلاسمایی بر تغییرات بیوشیمیایی خون رت و باکتری های شکمبه به روش آزمایشگاهییاسر بیات مختاریکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۸ شهریور ۱۴۰۲
۹اثر عصاره ی گلبرگ زعفران بر مسمومیت کبدی ناشی از تتراکلرید کربن در موش صحراییجواد صفری بیدسکانکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ بهمن ۱۴۰۱
۱۰تأثیر مکمل کردن مونت موریلونیت به شیر بر رشد، سلامتی و فراسنجه‌های خونی بزغاله‌های شیرخوار ساننمهدی صفائیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۱ مهر ۱۴۰۱
۱۱امکان سنجی تولید پروبیوتیک تجزیه کننده تانن و بررسی اثرات آن بر بازده هضم، شاخص های فیزیولوژیکی و متابولیکی و جمعیت میکروبی در بره های تغذیه شده با پوست انارمریم غیبی پوردکتریاستاد راهنما۱۳ شهریور ۱۴۰۱
۱۲اثرات برهمکنش والین و تفاله گوجه‌فرنگی بر عملکرد رشد و شاخص های بیوشیمیایی خون جوجه گوشتیابوالفضل حاجی زادهکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۱ شهریور ۱۴۰۰
۱۳اثر افزودن بستر طیور فرآوری شده و پوست پسته و انار بر مصرف خوراک، افزایش وزن و شاخص های خون بره های پرواریجلیل غفوری کاخکیکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ شهریور ۱۴۰۰
۱۴اثر سطوح مختلف بذر کینوای فرآوری شده بر عملکرد رشد، گوارش پذیری مواد مغذی و برخی شاخص های خونی جوجه های گوشتیعاطفه نوکندیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۹ دی ۱۳۹۸
۱۵تأثیر افزودن سطوح مختلف پودر ضایعات کشتارگاهی طیور و پلت چسبان مگاباند بر کیفیت فیزیکی خوراک پلت، عملکرد رشد، صفات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتیحسن رضا چوپانیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۳ دی ۱۳۹۸
۱۶بررسی خصوصیات برخی ترکیبات آلکالایزر تولید شده از معادن استان خراسان جنوبی و تأثیر آنها بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنیسیدمرتضی وقارسیدینکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۶ شهریور ۱۳۹۷
۱۷اثر همکوشی روغن کلزا و عصاره پوسته انار بر صفات عملکردی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و تعادل اکسیدانی جوجه‌های گوشتیستاره عابدیکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۵ خرداد ۱۳۹۷
۱۸اثر تفاله دانه انار بر جمعیت قارچی و باکتری های سلولایتیک شکمبه شتر و بز با استفاده از تکنیک PCR رقابتی: مطالعه به روش برون تنیمحمد ناظوریکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۰ بهمن ۱۳۹۶
۱۹بررسی اثرات تغذیه ای و استروژنیک تفاله هسته انار بر فراسنجه های آنتی اکسیدانی، متابولیکی و تولیدمثلی بزهای سانن در پیرامون تلقیحفاطمه سادات ثالثیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۹ بهمن ۱۳۹۶
۲۰اثر تفاله دانه انار بر جمعیت متانوژن ها و پروتوزوآهای شکمبه شتر و بز با استفاده از تکنیک PCR رقابتی: مطالعه در شرایط برون تنیساناز جابری درمیانکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۹ بهمن ۱۳۹۶