پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۳۰ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱تأثیر روش های مختلف فرآوری بستر جوجه های گوشتی بر امنیت میکروبی، کینتیک هضم، عملکرد تولیدمثلی، کیفیت شیر و متابولیت های خونی در میشسیدمرتضی وقارسیدیندکتریاستاد مشاور۲۱ مرداد ۱۴۰۳
۲امکان سنجی استفاده از برخی گیاهان کم آب بر کویری به عنوان منبع علوفه در جیره نشخوارکنندگان به روش آزمایشگاهیمحمدامین زمانیکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۵ بهمن ۱۴۰۲
۳تاثیر دمای فراوری اکسید منیزیم بر ظرفیت بافری، فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط آزمایشگاهیزهرا اسدیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۴ آذر ۱۴۰۲
۴بررسی اثرات آب پلاسمایی بر تغییرات بیوشیمیایی خون رت و باکتری های شکمبه به روش آزمایشگاهییاسر بیات مختاریکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۸ شهریور ۱۴۰۲
۵اثر عصاره ی گلبرگ زعفران بر مسمومیت کبدی ناشی از تتراکلرید کربن در موش صحراییجواد صفری بیدسکانکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ بهمن ۱۴۰۱
۶تأثیر مکمل کردن مونت موریلونیت به شیر بر رشد، سلامتی و فراسنجه‌های خونی بزغاله‌های شیرخوار ساننمهدی صفائیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۱ مهر ۱۴۰۱
۷امکان سنجی تولید پروبیوتیک تجزیه کننده تانن و بررسی اثرات آن بر بازده هضم، شاخص های فیزیولوژیکی و متابولیکی و جمعیت میکروبی در بره های تغذیه شده با پوست انارمریم غیبی پوردکتریاستاد راهنما۱۳ شهریور ۱۴۰۱
۸اثرات برهمکنش والین و تفاله گوجه‌فرنگی بر عملکرد رشد و شاخص های بیوشیمیایی خون جوجه گوشتیابوالفضل حاجی زادهکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۱ شهریور ۱۴۰۰
۹اثر افزودن بستر طیور فرآوری شده و پوست پسته و انار بر مصرف خوراک، افزایش وزن و شاخص های خون بره های پرواریجلیل غفوری کاخکیکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ شهریور ۱۴۰۰
۱۰اثر سطوح مختلف بذر کینوای فرآوری شده بر عملکرد رشد، گوارش پذیری مواد مغذی و برخی شاخص های خونی جوجه های گوشتیعاطفه نوکندیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۹ دی ۱۳۹۸
۱۱تأثیر افزودن سطوح مختلف پودر ضایعات کشتارگاهی طیور و پلت چسبان مگاباند بر کیفیت فیزیکی خوراک پلت، عملکرد رشد، صفات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتیحسن رضا چوپانیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۳ دی ۱۳۹۸
۱۲بررسی خصوصیات برخی ترکیبات آلکالایزر تولید شده از معادن استان خراسان جنوبی و تأثیر آنها بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنیسیدمرتضی وقارسیدینکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۶ شهریور ۱۳۹۷
۱۳اثر همکوشی روغن کلزا و عصاره پوسته انار بر صفات عملکردی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و تعادل اکسیدانی جوجه‌های گوشتیستاره عابدیکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۵ خرداد ۱۳۹۷
۱۴اثر تفاله دانه انار بر جمعیت قارچی و باکتری های سلولایتیک شکمبه شتر و بز با استفاده از تکنیک PCR رقابتی: مطالعه به روش برون تنیمحمد ناظوریکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۰ بهمن ۱۳۹۶
۱۵بررسی اثرات تغذیه ای و استروژنیک تفاله هسته انار بر فراسنجه های آنتی اکسیدانی، متابولیکی و تولیدمثلی بزهای سانن در پیرامون تلقیحفاطمه سادات ثالثیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۹ بهمن ۱۳۹۶
۱۶اثر تفاله دانه انار بر جمعیت متانوژن ها و پروتوزوآهای شکمبه شتر و بز با استفاده از تکنیک PCR رقابتی: مطالعه در شرایط برون تنیساناز جابری درمیانکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۹ بهمن ۱۳۹۶
۱۷اثر منبع و توازن آنیون و کاتیون جیره بر فراسنجه های تخمیر میکروبی شکمبه، جمعیت میکروبی و تولید گاز متان در جیره های گاو شیری و خشک در شرایط برون تنییاسر فیض داربرآبادیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۱ بهمن ۱۳۹۶
۱۸تعیین ارزش تغذیه ای بنه و اثر آن بر عملکرد، برخی فرتسنجه های متابولیکی و فیزیولوژیکی بزهای شیریفاطمه گنجیدکتریاستاد مشاور۳۰ دی ۱۳۹۶
۱۹بررسی ارزش خوراکی، تجزیه پذیری شکمبه ای برگ درخت کاج و اثر آن بر فراسنجه های تخمیر میکروبی شکمبه به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهیفرشید صفاجوکارشناسی ارشداستاد راهنما۳۰ دی ۱۳۹۶
۲۰بررسی خصوصیات عملکرد،سامانه ایمنی و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در جوجه های گوشتی تغذیه شده با تفاله انار فرآوری شده با اوره و آنزیم پرورش یافته در شرایط تنش گرماییتکتم وفائی فردکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۹ شهریور ۱۳۹۶