رزومه


حسین حمامی

حسین حمامی

دانشیار

دانشکده: کشاورزی

گروه: مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

سال تولد: ۱۳۶۱۰۶۳۰

رزومه
حسین حمامی

دانشیار حسین حمامی

دانشکده: کشاورزی - گروه: مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی | سال تولد: ۱۳۶۱۰۶۳۰ |

بررسی اثرات دگرآسیبی عصاره آبی اندام‌های مختلف گوش‌بره (Chrozophora tinctoria L.) بر خصوصیات جوانه‌زنی گوجه‌فرنگی (.Lycopersicon esculentum mill)

نویسندگانحسین حمامی,آرمین آزادی,رضا صدرآبادی حقیقی
نشریهحفاظت گیاهان
شماره صفحات137-144
شماره سریال۳۴
شماره مجلد۱
نوع مقالهFull Paper
تاریخ انتشار۲۰۲۰
رتبه نشریهعلمی - پژوهشی
نوع نشریهچاپی
کشور محل چاپایران
نمایه نشریهisc

چکیده مقاله

به منظور بررسی اثرات دگرآسیبی عصاره آبی اندام‌های مختلف گوش‌بره بر جوانه‌زنی گوجه‌فرنگی آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در 4 تکرار در سال 1393 در آزمایشگاه تحقیقات علف‌های هرز دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد اجرا شد. آزمایش شامل 2 عامل اندام‌های گوش بره در 4 سطح (ریشه، ساقه، برگ و گیاه کامل بدون گل‌آذین) و غلظت‌های عصاره آبی در 11 سطح (0، 1، 2، 3، 4، 5، 6، 7، 8، 9 و 10 درصد) بود. نتایج آزمایش نشان داد که غلظت‌ عصاره آبی بطور معنی‌داری بر تمامی صفات جوانه‌زنی و رشد گیاهچه اثر داشت. نتایج این آزمایش همچنین نشان داد که بین عصاره اندام‌های مختلف گوش‌بره در اثر‌گذاری بر درصد جوانه‌زنی، سرعت جوانه‌زنی، میانگین زمان جوانه‌زنی، طول ساقه‌چه و زیست توده کل اختلاف معنی‌داری وجود ندارد.

لینک ثابت مقاله