CV


Homa Mollaei

Homa Mollaei

Assistant Professor

Faculty: Science

Degree: Ph.D

CV
Homa Mollaei

Assistant Professor Homa Mollaei

Faculty: Science Degree: Ph.D |

نانوکپسولاسیون اسانس‌های گیاهی، خواص و کاربرد آن‌ها در صنعت

Authorsهما ملائی,تکتم میری,نفیسه مهدینژاد,حسین بارانی,محمود سلوکی
Conference Titleسومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
Holding Date of Conference2025-04-15
Event Placeجیرفت
Page number0-0
PresentationPOSTER
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

چکیده مرگ بسیاری از انسان‌ها در اثر ابتلا به بیماری‌های عفونی ناشی از باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک یکی از موضوعات نگران کننده و چالش مهم جهانی می‌باشد. مقاومت روزافزون باکتری‌ها و همچنین تغییر مداوم الگوهای حساسیت این میکروارگانیسم‌ها به آنتی‌بیوتیک‌های مختلف سبب شده تا درمان بیماری عفونی ناشی از این باکتری‌ها با مشکلاتی مواجه و باعث افزایش هزینه درمان این بیماری‌ها شود. اسانس‌های گیاهان که متشکل از ترپن، پروپانوئید و گروه فنولیک است، در بسیاری از موارد باعث مهار رشد میکروارگانیسم‌ها می‌شوند. با وجود اثر ضدمیکروبی اسانس‌های‌ گیاهی، محدودیت‌هایی در کاربرد عملی آن‌ها به دلیل عطر شدید، واکنش ‌پذیری بالا، آبگریزی و کاهش حلالیت وجود دارد. بنابراین یک استراتژی جدید برای از بین بردن محدودیت‌ها، نانوکپسوله سازی است. روش: ما یک تحقیق گسترده با استفاده از پایگاه های اطلاعاتی مرکز سیویلیکا، انجام جستجو های google scholar ، Elsevier connect ، web of Science درباره این موضوع انجام دادیم. نتیجه‌گیری: نانوکپسوله سازی اسانس‌‌های گیاهی یکی از استراتژی‌های تحویل جدید و مبتکرانه است که اثر ضد میکروبی را از طریق بهبود پایداری، حلالیت و انتشار کنترل شده را افزایش می‌دهد و از فعل و انفعالات در برابر رطوبت، نور، اکسیژن و pH محافظت می‌کند.

Paper URL