| نویسندگان | هما ملائی,تکتم میری,نفیسه مهدینژاد,حسین بارانی,محمود سلوکی |
| همایش | سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی |
| تاریخ برگزاری همایش | 2025-04-15 |
| محل برگزاری همایش | جیرفت |
| شماره صفحات | 0-0 |
| نوع ارائه | پوستر |
| سطح همایش | داخلی |
چکیده مقاله
چکیده
انسانها هزاران سال است که از گیاهانبرایمقاصد درمانیاستفادهمیکنند.بسیاریاز داروهایمدرن ریشهدر گیاهاندارویی
دارند.خواص آنتیاکسیدانی،ضد میکروبیو ضد سرطانیگیاهان دارویی،مورد توجه محققان قرار گرفتهاست.به دلیل سرطانزا
بودن افزودنیهای شیمیایی و همچنین باالرفتن سطح آگاهی مصرفکنندگان، توجه روز افزونی به استفاده از مواد نگهدارنده نظیر
اسانسهای گیاهی به وجود آمده است.یکی از ویژگیهای ترکیبات زیست فعالو اسانسهای گیاهیاین است که در معرض تخریب
یا آزادسازی صریح هستند بنابراین جهت حفظ ترکیبات زیست فعال از روشدرونپوشانیاستفاده میکنند که موجب کاهش افت
فرآیند تجزیه و ممانعت از تخریب میشود. روش: ما یک تحقیق گسترده با استفاده از پایگاههای اطالعاتی مرکز سیویلیکا، انجام
جستجوهایGoogle Scholar،Elsevier Connect،Web of Scienceدرباره این موضوع انجامدادیم. نتیجهگیری:عصارهها
واسانسهای گیاهان دارویی دارای اثرات ضدباکتریایی است و باعث کنترل رشد باکتریهای بیماریزای غذایی و یا عامل فساد میشود،
درنتیجه از آنها به عنوان نگهدارندههای غذایی استفاده میگردد. بیشتر اسانسهای گیاهی از لحاظ بیولوژیکی ناپایدار و نامحلول در
آب بوده و بنابراین به محلهای هدف بطور ناقص متصل میگردند.درون پوشانیاین ترکیبات، سبب میشود واکنش آنها با عوامل
محیطی(آب، اکسیژن، نور)کاهش یافته و موجب کاهش تبخیر، افزایش قدرت انتقال، پوشش مزه و پخش یکنواخت آنها در فراورده
نهایی میشود
لینک ثابت مقاله