| نویسندگان | احمد جعفرزاده,عباس خاشعی سیوکی,علی شهیدی |
|---|---|
| نشریه | پژوهش های زعفران |
| شماره صفحات | 163-174 |
| شماره سریال | ۲ |
| شماره مجلد | ۳ |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | ۲۰۱۵ |
| رتبه نشریه | ISI |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | ایران |
| نمایه نشریه | isc |
چکیده مقاله
| نویسندگان | احمد جعفرزاده,عباس خاشعی سیوکی,علی شهیدی |
|---|---|
| نشریه | پژوهش های زعفران |
| شماره صفحات | 163-174 |
| شماره سریال | ۲ |
| شماره مجلد | ۳ |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | ۲۰۱۵ |
| رتبه نشریه | ISI |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | ایران |
| نمایه نشریه | isc |