تاثیر محلول پاشی کائولین و جیبرلیک اسید بر خواص کمی و کیفی میوه انار

نویسندگانفرید مرادی نژاد,مینا محمدیان مقدم
همایشچهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
تاریخ برگزاری همایش۲۰۱۹-۰۸-۱۴
محل برگزاری همایشتبریز
شماره صفحات۰-۰
نوع ارائهپوستر
سطح همایشداخلی

چکیده مقاله

به منظور بررسی اثر کائولین و اسید جیبرلیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم شیشه کب آزمایشی به صورت بلوک کامل تصادفی با پنج تکرار در سال 1931 صورت گرفت. درختان انار باغ تحقیقاتی دانشکده کشاورزی در طی فصل رشد با اسید جیبرلیک 151 میلی گرم بر لیتر و کائولین 15 و 25 میلی گرم بر لیتر در چند نوبت محلول پاشی شدند. بعد از بلوغ کامل، میوه ها جمع آوری و برای اندازه گیری صفات به آزمایشگاه فیزیولوژی باغبانی دانشکده کشاورزی منتقل شدند. نتایج نشان داد هیچ یک از تیمارها میزان مواد جامد را تحت تاثیر قرار نداد. اما طول و وزن میوه ها با محلول پاشی اسیدجیبرلیک به تنهایی و همراه با کائولین به طور )TSS( محلول معنی داری افزایش پیدا کردند. کائولین به تنهایی یا همراه با اسید جیبرلیک سبب کاهش میزان آفتاب سوختگی میوه های انار رقم شیشه کب شد.

کلید واژه ها: جیبرلین، شیشه کب، مواد جامد محلول، آفتاب سوختگی