| نویسندگان | فرید مرادی نژاد,مریم درستکار |
| همایش | چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران |
| تاریخ برگزاری همایش | 2019-08-14 |
| محل برگزاری همایش | تبریز |
| شماره صفحات | 0-0 |
| نوع ارائه | پوستر |
| سطح همایش | داخلی |
چکیده مقاله
انبه محصولی فرازگرا بوده و تولید اتیلن و تنفس بالا منجربه تسریع در رسیدن و پیری و در نهایت کاهش کیفیت تجاری میوه
می شود. این آزمایش به منظور بررسی اثرات اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و ماندگاری میوه انبه، در
تابستان سال 1931 در قالب طرح کامل تصادفی انجام گرفت. ابتدا میوه ها در مرحله بلوغ تجاری برداشت شدند و سپس با
اعمال ترکیبات مختلف گازی میوه ها در پلاستیک هایی از جنس پلی اتیلن بسته بندی شدند. تیمارها به این شرح اعمال شد:
O2: 9%, CO2: کلسیم کاربید + ,% 46 :(MAP1) - هوا )بدون هیچگونه تیمار(، 2- کلسیم کاربید، 9 : (C) -1 شاهد
بسته بندی ها در دمای اتاق به مدت 4 روز O2: 19%, CO2: 6.5%, N کلسیم کاربید + % 2:74.5 :(MAP2) -4 ،N2:45%
نگه داری شدند و سپس پارامترهایی همچون سفتی بافت میوه، فنول، رنگ پوست و رنگ گوشت میوه مورد ارزیابی قرار گرفت.
توانست (MAP نتایج نشان داد استفاده از بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته شامل غلظت دی اکسید کربن زیاد و اکسیژن کم ( 1
در صفات سفتی، میزان فنول، رنگ پوست و رنگ گوشت میوه در بین تیمارهای اعمال شده موثرتر باشد.