نویسندگان | فرید مرادی نژاد,سیده فاطمه نظری,مریم درستکار |
---|---|
همایش | یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران |
تاریخ برگزاری همایش | ۲۰۱۹-۰۸-۲۶ |
محل برگزاری همایش | ارومیه |
شماره صفحات | ۰-۰ |
نوع ارائه | پوستر |
سطح همایش | داخلی |
چکیده مقاله
به منظور حفظ کیفیت پس از برداشت قارچ تکمه ای، تحقیقی بر پایه طرح کاملا تصادفی اجرا گردید. در این 0 یا 1 /5 ،0/ 0 یا 1 درصد(، سولفات کلسیم ) 25 /5 ،0/ مطالعه، اثر غوطه وری در محلول های تهیه شده از نیترات کلسیم ) 25 درصد( و آب مقطر به عنوان شاهد بر صفات کیفی قارچ تکمه ای در دوره انبارمانی مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها پس از چهار دقیقه غوطه ور شدن در محلول ها و خشک شدن رطوبت سطحی، درون سینی های معمول پلی اتیلنی قرار داده شده و با 3 درجه سلسیوس و رطوبت نسبی 90 % نگهداری شدند. سپس صفاتی مانند، ± سولفان بسته بندی شدند و سپس در دمای 1 پس از گذشت 18 روز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد تیمارهای سولفات کلسیم pH سفتی بافت، مواد جامد محلول و 0% سفتی بافت را نسبت به نمونه های شاهد بطور معنی داری افزایش دادند. تیمار / در غلظت 1% و سپس نیترات کلسیم 5 را نسبت به شاهد کاهش دهد. به طور کلی می توان pH سولفات کلسیم 1% همچنین توانست میزان مواد جامد محلول و 0% با بهبود / چنین نتیجه گرفت که در بین تیمارهای استفاده شده، تیمارهای سولفات کلسیم 1% و همچنین نیترات کلسیم 5 خواص کیفی قارچ تکمه ای به حفظ کیفیت پس از برداشت این محصول کمک می کند.
کلیدواژهها: انبار سرد، خواص کیفی، سفتی، سولفات کلسیم، قارچ خوراکی، نیترات کلسیم