نویسندگان | فرید مرادی نژاد,مینا محمدیان مقدم |
---|---|
همایش | دومین کنفرانس بین المللی گیاهان دارویی، کشاورزی ارگانیک، مواد طبیعی و دارویی |
تاریخ برگزاری همایش | ۲۰۱۹-۰۳-۱۳ |
محل برگزاری همایش | مشهد |
شماره صفحات | ۰-۰ |
نوع ارائه | سخنرانی |
سطح همایش | داخلی |
چکیده مقاله
این تحقیق به منظور بررسی اثر اتمسفر تغییر یافته و پوشش اسیدآسکوربیک بر خصوصیات کیفی (میزان آنتوسیانین، مواد جامد محلول، اسیدیته و ترکیبات فنولی) آریلهای انار پس از بسته بندی درون ظروف پلیپروپیلنی و نگهداری در دمای3 ± 0.5 درجه سانتیگراد انجام گرفت. آزمایش بر پایه طرح کامل تصادفی در 4 تکرار و تیمارهای T1- اتمسفر اصلاح نشده (ترکیب هوای معمولی به عنوان شاهد اول) T2- اتمسفر اصلاح نشده (آریلهای شسته شده با آب مقطر و بسته بندی شده در ظروف با ترکیب هوای معمولی به عنوان شاهد دوم) T3- اتمسفر اصلاح شده 1 T4- اتمسفر اصلاح شده 2 T5- اتمسفر اصلاح شده 1 + آریلهای تیمار شده با اسیدآسکوربیک T6- اتمسفر اصلاح شده 2 + آریلهای تیمار شده با اسیدآسکوربیک صورت گرفت. نتایج نشان دهنده تاثیر معنی دار اتمسفر اصلاح شده 1 و 2 همراه یا بدون اسیدآسکوربیک در میزان اسیدیته قابل تیتر و مواد جامد محلول و ترکیبات فنولی آریلهای انار نسبت به شاهد بودند.
کلیدواژهها: انار آماده مصرف، خصوصیات کیفی، رقم شیشه کب، مواد جامد محلول