نویسندگان | فرید مرادی نژاد,هادی زراعتگر,محمد رضا میرزایی,هادی محمودی |
---|---|
همایش | اولین همایش ملی عناب |
تاریخ برگزاری همایش | ۲۰۱۹-۰۸-۲۵ |
محل برگزاری همایش | بیرجند |
شماره صفحات | ۰-۰ |
نوع ارائه | پوستر |
سطح همایش | داخلی |
چکیده مقاله
بیش از 80 درصد مصرف میوه عناب بصورت خشکباری است، اما به تازگی مصرف تازه خوری این میوه به دلیل ارزش غذایی و دارویی بالا بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
کلیدواژهها: بافت میوه، خواص کیفی، ماندگاری، عمر انباری