تاثیر زمان انبارمانی بر برخی فاکتورهای کیفی میوه تازه عناب

نویسندگانفرید مرادی نژاد,هادی زراعتگر,محمد رضا میرزایی,هادی محمودی
همایشاولین همایش ملی عناب
تاریخ برگزاری همایش۲۰۱۹-۰۸-۲۵
محل برگزاری همایشبیرجند
شماره صفحات۰-۰
نوع ارائهپوستر
سطح همایشداخلی

چکیده مقاله

بیش از 80 درصد مصرف میوه عناب بصورت خشکباری است، اما به تازگی مصرف تازه خوری این میوه به دلیل ارزش غذایی و دارویی بالا بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

کلیدواژه‌ها: بافت میوه، خواص کیفی، ماندگاری، عمر انباری