رزومه وب سایت شخصی


فرید مرادی نژاد

فرید مرادی نژاد

استاد

دانشکده: کشاورزی

گروه: باغبانی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

رزومه وب سایت شخصی
فرید مرادی نژاد

استاد فرید مرادی نژاد

دانشکده: کشاورزی - گروه: باغبانی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی |

افزایش زمان ماندگاری میوه با نانوالیاف پلی وینیل الکل توسط الکتروریسی

نویسندگانفرید مرادی نژاد,الهام انصاری فر
همایشنخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی (مجازی)
تاریخ برگزاری همایش2022-05-25
محل برگزاری همایشبیرجند
شماره صفحات0-0
نوع ارائهسخنرانی
سطح همایشداخلی

چکیده مقاله

کیفیت میوه پس از برداشت و در حین جابجایی، نگهداری و بازاریابی کاهش می یابد. بسته بندی ضد میکروبی یکی از فن آوری های پیشرفته بسته بندی فعال برای حفظ مواد مغذی و کیفیت حسی است که ماندگاری محصولات غذایی را طولانی می کند. در این مطالعه، اسانس آویشن به عنوان یک ماده ضد میکروبی طبیعی قدرتمند، با استفاده از روش الکتروریسی در نانو الیاف پلی وینیل الکل کپسوله شدند، تا پتانسیل آن را در بسته بندی فعال برای افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت توت فرنگی استفاده شد. نتایج نشان داد که هر دو تیمار نانوالیاف به طور معنی داری خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی میوه ارزیابی شده را در مقایسه با شاهد حفظ کردند. با این وجود، میوه های نگهداری شده در بسته های حاوی هر دو تیمار نانو الیاف نانو PVA و نانو الیاف همراه با اسانس آویشن (PVA / ZMEO) به طور معنی داری موجب کاهش در افت وزن، تعداد باکتری ها، قارچ ها و مخمرها شدند. همچنین مقادیر آنتوسیانین، فنول کل، آنتی اکسیدان، مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتر، استحکام و ویژگی های رنگ توت فرنگی در طول 15 روز نگهداری در انبار سرد را تحت تاثیر قرار دادند. این نتایج نشان داد که روش الکتروریسی یک روش کارآمد برای کپسوله کردن ترکیبات زیست فعال و اسانس آویشن در نانوالیاف پلی وینیل الکل و زئین بوده است، زیرا تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی را به تأخیر می اندازد و توانایی ضد میکروبی را نشان می دهد که ماندگاری میوه توت فرنگی را افزایش می دهد.

لینک ثابت مقاله