اثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بسته بندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه

نویسندگانفرید مرادی نژاد,معصومه عبدالهی,محمدحسن سیاری زهان,حسن بیات
نشریهعلوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
شماره صفحات۲۳-۳۳
شماره سریال۱۵
شماره مجلد۸۱
نوع مقالهFull Paper
تاریخ انتشار۲۰۱۸
رتبه نشریهعلمی - پژوهشی
نوع نشریهچاپی
کشور محل چاپایران
نمایه نشریهisc

چکیده مقاله