CV


Soheil Parsa

Soheil Parsa

Associate Professor

Faculty: Agriculture

Department: Plant Production and Genetics

Degree: Ph.D

CV
Soheil Parsa

Associate Professor Soheil Parsa

Faculty: Agriculture - Department: Plant Production and Genetics Degree: Ph.D |

بررسی رابطه بیان ژنهای مرتبط با پارامترهای کمی و کیفی زعفران با میکروبیوم

Authorsسهیل پارسا,سید مسعود قیومی,حمیدرضا فلاحی,محمدحسن سیاری زهان
Conference Titleهفتمین همایش ملی زعفران
Holding Date of Conference2024-11-13
Event Placeبیرجند
Page number0-0
PresentationPOSTER
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

ارتباط بیان ژن های زعفران با میکروبیوم زعفران خاص و تصادفی نیست. این فرضیه که قبلاً توسط محققان مختلف ارائه شده بود، مبنی بر اینکه گیاهان دارای میکروبیوم خاص هستند، در مطالعه حاضر تقویت میشود. علاوه بر این، مواردی برای استفاده از اثر میکروبیوم بر بیان ژن های زعفران ، مورد بررسی قرار گرفتهاست که بهعنوان مورد مطالعاتی در نظر گرفته شده است. هستند که تاکنون )PGPR( پروتئوباکتری ها میکروبیوم اصلی زعفران هستند که این باکتری ها ریزوباکتری های محرک رشد گیاه گزارش شده است. این باکتری ها به سرعت در حال رشد هستند و در فعالیت های متابولیکی متنوعی که رشد گیاه را افزایش می در تشکیل گل بویژه در شکلگیری کلاله نقش MADS-box از خانواده Sep و 3 Ag دهد نقش دارند. بیان ژنهای دو گروه 1 خواهد شد. همچنین اکتینوباکتری ها نیز باکتری Sep و 3 Ag دارند. در نتیجه تقویت پروتئوباکتری ها باعث افزایش بیان ژن های 1 های گرم مثبتی هستند که به رشد گیاه و مقاوت گیاه در برابر تنش ها و همچنین افزایش پارامترهای کیفی کمک میکنند. بررسی Cupriavidus metallidurans, Bacillus sp., Solibacillus sp., and ( ها نشان میدهد که این باکتری ها به عنوان مثال بر رشد رویشی و زمان گلدهی زعفران و افزایش کیفیت تأثیر می گذارند و تلقیح این باکتریها می تواند بر ).Planococcus sp رشد رویشی، زمان گلدهی و عملکرد کلاله زعفران تأثیر معنیداری داشته باشد. بررسیهای مختلف بر ارتباط بیان ژنهای با بیوسنتز کروسین، پیکروکروسین و سافرانال تأکید میکند و در نتیجه تلقیح گیاه به این باکتر CsGT و 2 CsBCH ،CsLYC های میتواند بیان ژن های مذکور را افزایش دهد. در مجموع نتایج تحقیقات نشان میدهد که میکروبیوم گیاه عامل مهمی در تنوع فنوتیپی زعفران است.

Paper URL