CV


Seyyed Mohammad Hosseini

Seyyed Mohammad Hosseini

Associate Professor

Retired

Faculty: Agriculture

Department: Animal Sciences

Degree: Ph.D

CV
Seyyed Mohammad Hosseini

Associate Professor Seyyed Mohammad Hosseini

Retired
Faculty: Agriculture - Department: Animal Sciences Degree: Ph.D |

اثر بافت دان و زایلاناز بر گوارش پذیری ایلئومی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های بر پایه گندم

Authorsسیدمحمد حسینی,نسرین میلویش,کامران بهرامپور
Conference Titleدومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
Holding Date of Conference2019-03-06
Event Placeجیرفت
Page number0-0
PresentationPOSTER
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

این آزمایش به منظور مطالعه اثر بافت دان و آنزیم زایلاناز بر گوارش پذیری ایلئومی مواد مغذی جوجه¬های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم-سویا، آزمایشی انجام شد. تعداد 240 قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس 308، در قالب طرح کاملا تصادفی بصورت یک آزمایش فاکتوریل 2 × 3 شامل سه نوع بافت دان (آردی، کرامبل و پلت) و دو سطح آنزیم زایلاناز (بدون یا با آنزیم) با 6 تیمار 4 تکرار و 10 قطعه در هر تکرار مورد استفاده قرار گرفت. جیره ها برای دو دوره رشد (0 تا 21 روزگی) و پایانی (22 تا 42 روزگی) تنظیم شد. نتایج نشان داد گوارش پذیری ایلئومی انرژی قابل متابولیسم جیره در جوجه¬های گوشتی تغذیه شده با جیره پلت بالاتر از تیمارهای تغذیه شده با جیره کرامبل بود و هر دو جیره موجب افزایش معنی¬دار گوارش پذیری انرژی نسبت به تیمارهای تغذیه شده با جیره آردی شدند که معنی¬دار بود (05/0>P). افزودن آنزیم زایلاناز به جیره موجب افزایش معنی‌دار گوارش پذیری انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام در جوجه¬های گوشتی شد (05/0>P).

Paper URL