CV


Seyyed Mohammad Hosseini

Seyyed Mohammad Hosseini

Associate Professor

Retired

Faculty: Agriculture

Department: Animal Sciences

Degree: Ph.D

CV
Seyyed Mohammad Hosseini

Associate Professor Seyyed Mohammad Hosseini

Retired
Faculty: Agriculture - Department: Animal Sciences Degree: Ph.D |

اثرات سطوح مختلف آرژنین جیره بر غلظت کاروتنوئیدهای سرم در جوجه های چالش شده با آیمریا

Authorsسیدمحمد حسینی,مهدی عباس آبادی,فاطمه ایزدی یزدان آبادی,حسین نعیمی پوریونسی
Conference Titleکنفرانس ملی نوآوری کشاورزی، علوم دامی و دامپزشکی
Holding Date of Conference2020-02-26
Event Placeتهران
Page number0-0
PresentationPOSTER
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

ﻫﺪف: ﮐﻮﮐﺴﯿﺪﯾﻮز ﺳﺎﻟﺎﻧﻪ ﺑﺎﻋﺚ زﯾﺎنﻫﺎی اﻗﺘﺼﺎدی در واﺣﺪﻫﺎی ﭘﺮورش ﻃﯿﻮر ﻣﯽﺷﻮد و اﺳﺘﺮاﺗﮋیﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪای ﻣﯽﺗﻮاﻧﺪ آن را ﺗﺨﻔﯿﻒ دﻫﺪ. اﯾﻦ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺑﻪﻣﻨﻈﻮر ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ آرژﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ ﮐﺎروﺗﻨﻮﺋﯿﺪﻫﺎی ﺳﺮم ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭼﺎﻟﺶ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺑﺎ آﯾﻤﺮﯾﺎ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ. روزﮔﯽ ﺷﺎﻣﻞ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﺳﺎﻟﻢ و 42 روزﮔﯽ ﺗﺎ 21 ﻣﻮاد و روشﻫﺎ: ﺗﯿﻤﺎرﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﯽ از درﺻﺪ آرژﻧﯿﻦ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺷﺪه ﺑﻮدﻧﺪ. 150 و 125 ،100 ،85 ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﭼﺎﻟﺶ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﻣﮑﻤﻞ ﺷﺪه ﺑﺎ روز ﺑﻌﺪ از ﭼﺎﻟﺶ اﻧﮕﻠﯽ اﻧﺪازهﮔﯿﺮی ﺷﺪ. ﻧﺘﺎﯾﺞ: ﻧﺸﺎن داد ﮐﻪ اﻓﺰودن 14 و 7 ، 5 ،3 ﻏﻠﻈﺖ ﮐﺎروﺗﻨﻮﺋﯿﺪﻫﺎی ﺳﺮم در روزﻫﺎی درﺻﺪ( ﺑﻪﻃﻮر ﻣﻌﻨﯽداری ﺳﻄﺢ ﮐﺎروﺗﻨﻮﺋﯿﺪ ﺳﺮم را 150 و 125 آرژﻧﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه در ﺳﻄﺢ ﺑﺰرﮔﺘﺮ از ﻣﯿﺰان ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺷﺪه ) اﻓﺰاﯾﺶ داد ) P ) درﺻﺪ ﻣﯿﺰان ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺷﺪه آرژﻧﯿﻦ100 و 85 (. اﺧﺘﻠﺎف ﻣﻌﻨﯽداری ﺑﯿﻦ ﺗﯿﻤﺎرﻫﺎی P<0.001 (و >0.05 P ) درﺻﺪ آرژﻧﯿﻦ ﻣﺸﺎﻫﺪه ﻧﺸﺪ150 و 125 ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﯿﻦ ﺗﯿﻤﺎرﻫﺎی >0.05.(

Paper URL